Ny väskis!

Yäy, fick hem mitt paket från Junkyard idag och det innehöll:
Denna as grymma väskan! Som jag självklart ska ha med mig till Tyskland ocg Polland :D Juste, om en vecka är jag nu på väg ner dit. Så under nästa vecka kommer det komma massa tidsinställda inlägg med bland annat; Tävling, frågestund och veckans awesome blogg. Så ni borde verkligen besöka mig under nästa vecka även om jag inte är hemma :)

Simpson ♥

Tröja: Den är egentligen pappas men jag lånar den för han inte gillar Simpson :D
Byxor: H&M
Katt: Konsum!

Första Maj snart.

Shosho!
Vaknade vid halv 9 idag för jag ska snart till Mathilda och vänta på Amanda, Tora, Sofia och Oskar för en dag med inspelning till film i skolan :) Kommer bli massa awesome! Så snart ska jag då åka till henne och stanna tills alla andra åkt hem eller något. Sen blir det väl att gå ut med min egen häst och sen se massa filmer i min ensamhet! Haha. Nej men nu måste jag klä på mig lite kanske.

En arkivbild på det eftersom jag inte har någon nyare :)

Hejdå! :D

Mina niner har fått flytta ut nu <3

mms_img41761 (MMS)

Mina niner har fått flytta ut nu <3


Är på islandshäst tävling med Mathilda :D

mms_img21370 (MMS)

Är på islandshäst tävling med Mathilda :D


Dagens shopping.

Sho!
Har nyss kommit hem efter en dag i kalmar med mamma. blev lite shopping som ni får se nu.

Hårfärg. Så nu ska jag ge ännu ett försök att få rött hår.

Skor från skopunkten tror jag det heter.

Linne från Gina, är ju likadant som det jag ahde idag.

Från H&M och Gina. Även den lilla nyckelringen som är från H&M och när man köper den stödjer man UNICEF.

Linne från Bikbok.

Även detta linne är från Bikbok. Jag blev mer än kär i dom!

Så ja, jag är massa nöjd med allt som jag har köpt idag :D

Dagens outfit 28 April.

Linne: Gina Tricot
Byxor: H&M
Skor: H&M
Tygpåse: TGR

I Kalmar och shoppa, så bloggar när jag är...

mms_img72596 (MMS)

I Kalmar och shoppa, så bloggar när jag är hemma :D


Min familj!

Eftersom det var några vänner i min skola som bara trodde bodde med min mamma och inte hade någon pappa eller bröder så kommer det lite bilder på min familj och även släkt :)

Mamma och jag alledes nyss.

Min kusin Felix och jag när jag fyllde år.

Ja, min Bell är också en dal av familjen (a

Här är då både min pappa och min farmor på julafton.

Titta Isabell. Jag har både en mamma och pappa :)

Ni får bara stå ut med bilder på min familj och släkt idag!

Både mamma och pappa!

Inte fin! Men min brors dotter Matilda och jag.

Mamma, jag och min morbror Tom.

Leffe, jag och Billy ♥

Mathilda, mamma och jag!

Detta var alla bilder som jag orkade ladda upp. Så nu har ni fått se hur min lilla familj och en del av min släkt ser ut :)

Skolavslutnings klänning?


Ja, funderar på att ha denna klänning som jag hittade i min garderob när jag städade den. Min faste Gun köpte den till mig på sommarlovet innan 7:an och jag har aldrig användt den.
Men vad tycker ni? Ska jag ha den eller inte? Kom med era åsikter nu :D

Dagens Outfit!

Linne: New Yoker
Byxor: Gina Tricot
Skor: H&M
Tjockiströja: Tror den är ifrån H&M
:D

Bilder från min morgon!

Klubbor att äta på efter nationella.
Min "nyttiga" frukost.
Nej, men jag orkar inte fler bilder nu :)

300 av farmor för massa städning :D

mms_img34533 (MMS)

300 av farmor för massa städning :D


Fick panikcykla till bussen för jag var ma...

mms_img72953 (MMS)

Fick panikcykla till bussen för jag var massa sen, sen när jag är här så kommer den inte så tidigt som jag trodde. Så nu har jag panikcyklat i onödan :(


Nu drar jag mig mot skolan för nationella ...

mms_img52737 (MMS)

Nu drar jag mig mot skolan för nationella i engelska och skriva uppsats där. Önska mig lycka till :) för jag bloggar när jag är hemma igen :)


Dagens Outfit!

Linne: New Yoker
Kofta: Cubus
Byxor: H&M
Skor: Converse-Junkyard

Geografi!

Shosho!

sitter just nu i skolan och har geografi med Sofia :) Ska då skriva om en resa runt Gotland vilket jag lysckas massa bra med.

Gammal arkivbild, men den får duga just nu.

Jag kommer att blogga mer när jag kommer hem efter skolan :D

Dagens Outfit!

Tjockis tröja: Cubus
Linne: New Yoker
Byxor: Vet inte
Skor: Converse-Junkyard
Dagen idag tillbringade jag i skolan som vanligt där dte inte hände så mycket mer än vanligt. Sen åkte jag hem då det verkligen ösregnade. Och så nu sitter jag här och ska beställa lite saker att ha med mig till Polen/Tyskland ifrån Junkyard. Vi åker ju om cirka 1.5 vecka. Är galet taggad på detta nu. Ni ska snart få se vad jag ska beställa, bara att mamma ska komma hem först så hon kan beställa :) Men jag lovar att det är 2 awesome saker, eller i alla fall en awesome sak :D Men nu ska jag äta, så hejdå :D

Älskar!

Detta är lite saker som jag bara älskar :D
Idag har jag varit i skolan, och haft massa lektioner och sen grillade vi på hemkunskapen, eller ja Mathilda grillade och jag stkte potatis. Det blev galet massa gott :) Sen gick jag till min bror och var där tills mamma slutade jobba och sen blev det en tur med hästen. Sen skulle jag då köra bil nu eftersom jag får börja övningsköra idag. Gick väl bra, hade en skrikande, skrattande och arg mamma brevid mig. Kör då på ett ställe där det inte är några bilar utan det är typ en bana där man kan övningsköra. Sen helt random kom det två människor som var ute och gick, fick typ panik och börja skrika "Jag kommer köra på dom som liven" och då började ju självklart mamma och skratta och jag med, men jag körde inte på dom jag var typ 5 meter ifrån :) Sen nu har jag då kommit hem och sitter och äter skorpor och dricker energidryck och TAGGAR MASSA TILL TYSKLAND OCH POLAND :D
Kom på nu att jag måste plugga engelska och tyska nu, Hejdå :D

Dagens Outfit!

Tjockiströja: Klasströja
Byxor: Gina Tricot
Skor: Stadium
Linne: H&M
Skriver massa mer sen för nu ska jag rida och sen ut och försöka övningsköra :)

Dagens Outfit!

Linnen: New Yoker
Legging: H&M
Skor: Converse-Junkyard
Tjockiströja: H&M
Förlåt för jag inte bloggat idag alls, men jag kom hem nu för jag har varit i blomstermåla hela tiden efter skolan. Men i morgon ska jag blogga mer :D

Dagens Outfit!

T-shirt: H&M
Byxor: Ardene-Gran Canaria
Skor: H&M
Linne: H&M
Tjockiströja: H&M
Så kul man kan ha!

Ridit storhäst!

Shosho :)
Har nyss kommit in efter att ha ridit på min stora häst. Och det slutade med att han haltade lite hem. Skulle galoppera på stora hagen och så snubblar han och typ blir halt, så nu får han vila ett tag och sen börja skritta honom lite igen. Men har ju som tur min lilla häst kvar som jag kan rida :)


Bild av min vän Mathilda :)

GRYMMA LÄNKINLÄGGET DEL 1!

Denna extremt söta tjej heter Madeleine och är 12 år. Hon gillar kompisar, att läsa, att blogga och att rida. Och på hennes blogg kan ni läsa om hennes kompisar, hästar, böcker, musik med mera. Jag själv läser hennes blogg varje dag och tycker den är himla awesome. Grymt söt tjej är hon också. :)

Denna coola tjej heter Zofie och är 17 och bor i Göteborg. Hon går andra året på handel och i hennes blogg får ni läsa om hennes liv i text och bilder. Jag har läst hennes blogg ett par gånger och tycker att hon verkar vara en as cool, snygg och trevlig tjej :D


Denna gulliga tjej heter Lina och är 12 år. Hon gillar att rida, klättra och vara med kompisar. Hon säger själv att hon är glad, galen och rolig, och det kan jag hålla med om. Hon är grymt söt och jag bara älskar hennes söta blogg :)


Denna tjej heter Cecilia och blogagr om sin vardag och sin underbart söta häst Golden Suprise. Hon göra massa roliga och spännande saker vilket gör att hennes blogg blir bara ännu roligare och  mer awesome att läsa. Jag själv läser hennes blogg ganska ofta och jag kan bara säga att den är grym! :)


Denna extremt urgulliga tjej heter Rebecca och är 14 år. I hennes blogg kan ni läsa om lite allt mäjligt eftersom hon gillar massa olika saker. Jag tycker att hon har en väldigt fin header som hon har gjort själv och den är bara för söt. :)


Denna coola söta tjej heter Johanna, Emilia, Amanda och Madde (om jag inte har helt fel och missuppfattat allt) och bloggar om sina vardagar, hästar, shopping med mera. Hon rider as gulliga hästar och hon själv är gudomligt söt. Jag tycker om deras blogg för det står om massa olika saker och den är så söt. :)



Ja, eftersom att det var cirka 60 personer som har kommenterat och ska få en länkning (dock samma ibland) så har jag delat upp dom i 3 inlägg. Så första kommer idag, andra i morgon och tredje på måndag. :)
KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT KOMMA TILL DERAS BLOGGAR.


Folkrace!

Shosho!
Har inte bloggat alls idag för jag har varit på folkrace hela dagen och varit i kiosken och lite så. Jag hade tänk att mobilblogga men det fanns ju ingen täckning där.

Foto: louisaannaloveyou.blogg.se
Tss, upptäckte nyss att det var min pappa som står med flaggan där :)
Där alla människor står har jag stått ungefär halva dagen. I målet med ala fina flaggor!
Nej men, jag ska typ ta en folkracekurs och licens för efter det får jag med börja köra. Kommer bli massa awesome. Dock vet jag inte om jag vågar köra bilen :$ Men det ska nog gå och ordna. Så ja det har väl inte hänt så mycket idag. Men ska till mina hästisar nu och sen äta pizza :) Hejdå!

Dagens Outfit!

Mobbad bild!
Byxor: Har ingen aning
Tröja: Ardene-Gran Canaria
Tjockis tröja: H&M
Skor: Converse-Stadium
Idag använde jag min lugg som jag klippte för kanske 2 dagar sen :) Dock är den as sne där, men inte lika sne egentligen (a Det regnade ju ut så blev lite konstigt ;)
Men annars har dagen idag varit massa bra dock regnad as mycket. Sen efter skolan gick jag till min bror och sen vidare hem för att äta tacos och nu så sitter jag här :)

Ska nu ner och ut till hästisarnna :)
Hejdå!

Med detta inlägg vaccineras 95 barn!

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial påunicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj

UNICEF vaccinerar barn i Elfenbenskusten

Foto: © UNICEF/Asselin



Så gör nu som jag och posta detta blogginlägg för att kunna vaccinera 95 barn!


Simpson och regnbågsponny.

Hej!
Idag blev det skola som vanligt, den var väl okej. Idrotten var awesome för Mathilda och jag byggde orienteringbana :) Sen efter skolan följde Melinda med mig hem, blev massa knas :) Och nu ser jag på "Simpson The Movie"

Men nu till det viktiga inlägget!

Finns det någon söt underbar läsare som skulle vilja skicka en regnbågsponny till mig? D: Spelar ingen roll hur den ser ut, om den är verkligen/riktig eller ritad/tecknad eller målad. Bara jag får en regnbågsponny. Skulle bli underbart massa glad. Och den/dom som gör det får massa kärlek av mig och blir länkade i mitt länkregister för resten av mitt bloggliv. Och desuto en extra awesome länkning på lördag då alla som kommenterar min blogg få en grymt awesome länkning :D
Så nu ber jag massa snällt att jag jätte gärna skulle vilja he en regnbågsponny! ♥
Ni som vill kan skicka den till [email protected] och jag skulle bli massa glad. Massa kärlek till alla mina läsare ♥


Caty's smarta tips till er med hellugg.

Jag bara älskar denna videon där Caty ger två awesome tips hur man kan fixa om er hellugg om ni tröttnat på den.

Dagens outfit + bilder

Kör sne lugg idag efterso ni tyckte det :)
Allt är från H&M utom jackan som är från New Yoker.
Här kommer lite random knas bilder.

Melinda och jag när vi va massa små :')

Tomater i kinderna (a

Naw!


Nej, men nu ska vi snart till hästarna och fixa där, men skriver mer när jag kommer hem. Det kommer även att komma upp 2 nya VIDEOINLÄGG på mig och Melinda så fort dom laddats upp :D

När jag va på gran canaria kändes det nu i...

mms_img64153 (MMS)

När jag va på gran canaria kändes det nu i efterhand att jag såg lite självmordbenägen. Bloggar mer när jag kommer hem :)


10 Saker

Här kommer 10 saker som ni kanske inte visste om mig. Eller några kanske ni vet.

*Jag sover alltid med strumpor på om jag sover själv, men sover jag med någon sover jag utan.
*Jag har 7 kuddar i min säng, men skulle lätt behöva fler.
*Jag älskar pingviner mest av alla djur i hela världen.
*Jag åt tacos första gången när jag gick i 6:an
*Ända sen jag var liten, typ 2 år har jag samlat på kossor, porslinskossor.
*Jag har inte haft min naturliga hårfärg sen jag gick i 4-5, så jag ahr då vänner som aldrig sett den naturliga.
*Min största idol när jag var liten var Nanne Grönwall :$
*Jag ser hellre en mysig Disney film än en läskig skräck film (många kanske vet det)
*Mitt hår är egentligen super lockigt på morgonen, mest när jag duschat dagen innan.
*Jag är 175 cm lång.


Aja, några nya saker ni lärde er om mig? :)

Vilken frisyr?

Vilken frisyr passar jag bäst i? 1,2 eller 3? Kom igen nu och säg vad ni tycker, för jag behöver DIN hjälp. Och kom ihåg, att om du kommenterar något i min blogg nu fram tills på fredag så kommer du att bli länkad i ett grymt inlägg på lördag :D

Dagens outfit

T-shirt: Gran Canaria
Linne: New yoker
Byxor: H&M
Skor: Stadium-Converse
Tjockiströja: H&M
Yäy. Men nu ska jag äta min mat, som består av choklad och se en bra film :)
Hejdå!

Massa gammla söta bilder!


Denna bild på mig, Jennifer och min kusin Felix är massa gammal!


Denna är också massa gammal.

Tss, gamalt halloween party!

Hihi!

Lydia och jag.

Amanda och jag ♥

Lydia, Melinda, Jag och Amanda ♥

Förra gången jag var på Gran Canaria, ganska länge sen.



Jossan, Melinda, Sofia och Jag.


Nej, nu får det räcka med massa gammla bilder för denna gången. Det komemr fler senare någon gång :)

Dagens Outfit!

T-shirt: Carlings
Linne: H&M
Byxor: Modas Kenia-Gran Canria
Skor: H&M
Knasigt hår idag igen!

GRYMT LÄNKINLÄGG.

Läs på bilden för att veta hur du kommer att bli länkad :D
Så alla som kommenterar får en länkning med bild och en gullig beskrivning om dig och din blogg :)

Era åsikter.

Ja, nu behöver jag era åsikter om min blogg. Är den bra eller dålig? Vad behövs med? Vad vill NI se mer av? Mer bilder? Fler inlägg? (Det kommer) Mer tävlingar? Flera roliga saker?

Ja, kom med massa förslag och jag tar emot både kritik och bra saker. Så nu har ni chansen att säga vad ni tycker och tänker. Jag blir massa glad om ni kommenterar vad ni tycker :D

KramKram!



Dagens outfit

Dagens outfit är ju verkligen inte den finaste, inte mitt hår heller. Men sak samma, alla har dåliga dagar. Stör mig rätt mycket på att minaögonbryn inte syns :(
Linne: H&M
Tjockiströja: Cubus tror jag, den är mammas
Leggings: Cubus
Strumpor: Gina eller H&M
Skor: Stadium
Men nu ska jag äta, sen åka vidare till mormor :)

Ute på tur med minihäst :)

dsc05059 (MMS)

Ute på tur med minihäst :)


Jag vill ha.

Blev sjukt sugen på att beställa lite kläder nu igen, har dock inge pengar. Men detta är lite kläder som jag ahr lust att köpa.

Vad köper ni era kläder ifrån? :)

Dagens Outfit !

T-shirt: Eivy-Junkyard
Leggings: Är mammas men kommer kanske från H&M
Linne: New Yoker
Skor: New Yoker
Snart åker jag får att fira kusin som fyller år snart.
Erkänn att mina nya hårspännen är lite söta? :)
Jo, idag är det inte massa regn ute, det är massa sol och jag är glad :)
För nu ska jag gå ner och äte massa mat, eller godis :)

Massa regn och shopping.

Shosho!
Dagen började med att jag vaknade, sen tittade på film, och helt plötsligt var klockan halv 3, och jag som lovat mamma att försöka laga mat. Dock blev det godare än vad både mamma och papap trott, så det är bra :)

Ressultatet av min usla matlagnings teknik.


Dagens outfit:
Linne: H&M
Byxor: H&M


Det har typ regnat hela dagen, så pappa och jag bestämmde att vi skulle in till Kalmar :)

Köpte lite hårspännen och penna, läppsyl med lilleskutt på, och awesome hårspray :)


Men nu ska typ pappa ha internetet igen, så måste6 gå. Skriver mer i morgon kanske :)

Filmisar!

Shosho :)
Jag vet att jag inte alls har uppdaterat bra idag, och när jag väl gjort det, är det med mobilen. Så nu skriver jag ett litet inlägg, eftersom jag ska krypa ner i sängen och se filmisar :) Så idag ahr jag sett film och varit ute lite, har även åkt på kör sak med mamam, pappa och Lina så nu får jag snart ut och köra bil. Yäy! Men nus ka jag se massa bra fiolmisar :)

Tihi, ska se denna filmen, bara för jag har tråkigt och att den är galet söt :)

Hejdå :D

Hej. Jag har inget internet så jag kan int...

Hej. Jag har inget internet så jag kan inte blogga idag. :( så lovar att blogga massa i morgon, jag lovar :)


Nu åker jag mot kör sak. Så bloggar sen nä...

Nu åker jag mot kör sak. Så bloggar sen när jag kommer hem :)


Sanningen om mitt hår! Typ.

Sho!
Har varit dålig uppdatering idag också, sorry. Men har först varit och städat hos farmor och sen tittat tv, och ridit häst lite. Så har liksom inte orkat.
Men nu till det jag ville säga. Ville först säga TACK till alla fina kommentarer jag får. Och Tack till alla om mitt hår, som säger att jag har fint hår. Men mitt hår är allt annat än fint. Många har frågat varför jag alltid har mitt hår framåt, och det ska ni få se nu.

För såhär ser mitt hår ut bakifrån.

Mitt hår ser förjävligt ut bakifrån så mamma hotar med att åka och klippa det D:


Och såhär ser det ut framifrån, så jag kommer fortsätta ha de fram så alla slipper se mitt ovårdade, oklippta och slitna hår. :)

Men nu blir det en filmis och sen kanske duscha, hejdå :)

Dagen inte fina outfit

Hahha, typ världens fulatse bild, men whatever? Spela roll.
Linne: New Yoker
Byxor: H&M
Skriver mer sen :)

Strumpor!

Sho!
Jag vet att jag har dom mest dåligaste rubrikerna och allt, men jag vet inte vad jag ska blogga om längre! D:
Men just nu blogagr jag om dagen.
Det började med att klockan tidigt, för Melinda skulle hem vid typ innan 10, så blev att äta massa frukost och sen hamnade jag framför tv:n tills ungefär 1, och då åkte vi till pappa där han jobbade idag och så körade jag bil, vilket ja, gick bättre än förväntat. dock går det inte att köra med mamma, bara skriker. Sen hem och titta ännu mer på tv, och vi har ju Disney kanalen nu ett tag, och det är helt underbart ju :') Så nu tog jag mig tid till att skriva ihop ett litet blogginlägg, för ska snart följe med pappa och hämta mera hö till mina bebis hästar.

Detta är den enda bilden som jag har från idag, och den är ju inte så speciellt rolig :( Och nu är det bara en månad tills jag åker till Tyskland/Polen med niorna på min skola, och då kommer jag inte kunna blogga alls mycket. Men det blir massa tidsinställda inlägg :) Kanske en tävling med? Vem vet ;)
Men nu ska jag ner och åka med pappa och hämta hö. Så kanske skriver mer sen :)
Hejdå :D


Vet

Hej!

Jo jag vet att min uppdatering suger massa, men åh jag hade ingen dator igår och så, men idag får jag väl blogga lite mer, men nu ska jag se på Nalle Puh (a Så får skriva mer när den är slut :) Hejdå :D

Söndag

Shosho!

Vaknade vid halv 12 idag och har ibte gjort så mycket idag. Väntar just nu på att Melinda ska komma så vi kan rida ut med hästarna och sen ska vi ha en ganska awesome kväll/natt med massa skratt och film, tror jag. Sitter nere vid pappas dator så det finns inte alls många bilder eller någonting, så det finns inte så mycket mer att skriv om just nu, så får skriva mer senare typ när det har hänt någonting, typ ikväll :)
Så hejdå så länge :D

Påsk!

Shuluul!
Vaknade massa tidigt idag för Mathilda bet mig i foten. Så vi gick upp och åt frukost och sen såg vi filmen Gnome och Julia, den är massa awesome :D Och ni ska nu få se massa "fina" bilder som vi tog igår.


Mathilad fick mer godis i sitt påskägg än vad jag fick D: Dock snäll mamma som ger påskägg till mina kompisar :)


Fint!


Söt vän jag har!




Bara för Mathilda fick en chokladkanin och inte jag.

Men nu ska jag in i duschen och sen vet jag inte vad jag ska göra, men kommer nog på något. Det snöar as mycket här så jag vill inte gå ut för då kanske jag snöar ute D:

Hejdå :)

Vill ni se flöer videoinlägg föresten ? :) Blev lite fel igår då det kom 4 likadana...

Tävlings svar

Svaren på min lilla tävling.


Lång Fredag.

Hej!
Vaknade runt halv tolv idag. Då blev det upp och äta frukost och sen fixa mig. För klockan typ 4 kommer det massa släkt hit för att fira min lilla mamma. Hon fick ett awesome kort av mig igår, som jag hade gjort själv. Ni får se det sen :)
Juste, jag fick mitt "påskägg" idag istället, fast det var inget ägg, det var en tekopp och en litet tekanna med cupcakes på, dom var massa awesome :)


Idag har jag på mig:
Linne: H&M
Byxor: Charol-Gran Canaria

Ignorera att jag har massa fult hår idag, men det ska jag snart fixa tror jag.

Men snart så kommer även Mathilda hit för att fira mamma och sen sova här i natt.




Knasbilder från igår.

Men idag ska jag berätta alla saker som är sanna och den som är falsk i min tävling oxh samtidigt länka vem som vann. Datta ska jag göra i ett VIDEOINLÄGG :D Så ta sista chansen att vara med nu då, för det är inte många som svarat rätt :)

När jag har tråkigt gör jag...

Ja, när jag har massa tråkigt och inte har en aning om vad jag ska göra så börjar jag kladda på mig massa smink och tar egobilder (a Ni får se resultatet av idag när jag hade galet tråkigt.
Ja, egentligen var detta ett helt ointressant och onödigt inlägg, men eftersom jag har tråkigt så brukar jag gå in på min egen blogg och skratta åt såna här bilder :')
Hejdå :)

Paket, pizza och mamma fyller år.

Shosho :)

Idag blev det som vanligt skolan, där det inte hände så mycket typ. Va även hos tandläkaren med ju, gick bra, men gör ju massa int att få bedövning så man kan laga hålen, och nu har jag massa ont i hela munnen bara för dom spännt tandställningen.
Tröja: Ardene-Gran canaria
Linne: New Yoker
Byxor: Ingen aning faktiskt (a
Jag fick även mitt paket från Gina som jag hade beställt och det innehöll:
Ja, lite små kläder :)
Och eftersom mamma fyller år dag, vet inte hur mycket, men det är rätt mycket. Så åt vi pizza och ska snart äte BLÅBÄRSPAJ :D Yäy! Älskar pajer ju. Så ska ner och äte det nu.


Undrar också om ni vill se flera videoinlägg och vad dom ska innehålla i så fall :)
Hejdå!

På väg till tandläkaren nu. Och kolla vad ...

dsc05009 (MMS)

På väg till tandläkaren nu. Och kolla vad jag hittade i mobilen, en bild från gran canaria :)


Tipselitips!

Nu tipsar jag om en massa awesome sida där du får massa med nya beösökare hur enkelt som helst. Bli medlem där direkt och börja ditt samlande av poäng så du får lika många besökare som jag ahr fått :D Så klicka bara på bilden och registrera dig, det är 100% GRATIS :D

Säg hej till min nya vän!

Denna fina mobil är min nya vän tills jag har fåt i ordning på min HTC, vilket kan ta ett tag. Jag fick honom när jag slutade 7:an och hade honom till mitten av 8:an och sen nu har jag honom igen. Han heter Leopold och är en Sony Ericsson T700, en mycket bra modell och det är plus att den är rosa med :D Men jag hoppas verkligen att min fina HTC vill börja fungera snart, den har typ slutat fungera på toutchen D: Så den är jätte dålig och funkar inte alls nu längre D: Men Leopold och jag får väl bli sams nu ett tag framöver :)
Hejdå!

Dagens Outfit!

Tror att allt är från H&M :)
Idag blev det då skolan till 3 sen stannde jag kvar på läxläsning med Mathilda. Annars i skolan har det varit som vanlig, matte prov hade vi också och jag chansar på att det inte alls gick bra. Sen åkte jag hem och nu sitter jag här, massa tråkigt är det :) Så jag ska nu snart ner till hästarna, sen duscha och äta massa popcorn :)
Hejdå!

Cola ♥

Shulul !
Har precis kommit hem från skolan igen. Var en helt vanlig dag med matteprov och sånt skit. Sen efter skolan gick jag till Dessa och Leffe och stannade där till nu. Och eftersom vi åt massa mat på hemkunskapen så blir det att äta massa kakor och choklad och dricka cola nu. Och bara för jag har tagit massa bilder idag (mest på mig själv :$) så får ni se dom nu:

Detta hade jag på mig idag
Tröja: Cubus
Linne: New Yoker
Byxor: H&M


Blir ni inte bara lite sugna på min mat ? :)





Men nu ska jag gå och försöka färga min ögonbryn och se hur det går, så skriver massa mer sen :)


nu åket jag mot skolan osv, mycket fin bil...

imag0106 (MMS)

nu åket jag mot skolan osv, mycket fin bild, eller inte :)


Förlåt!

Ja, förlåt för typ världens sämsta uppdatering idag, men har inte haft tid alls till att blogga, men i morgon kommer det massa nya inlägg, det lovar jag! För nu ska jag in i duschen, sen se en film och sen sova :)
Hejdå :D

"Tävling"

Ja, nu blir det en "tävling". Jag kommer säga 8 saker, så ska ni gissa vilken av dom som ör falsk. Det är alltså en av dessa åtta som inte är sann. Så det är bara att gissa.

Den/dom som svarar rätt blir länkade i ett inlägg där jag förklarar alla dessa saker och blir också länkade i mitt länregister i menyn.

Det är inte så märkvärdiga saker men det är en som är inte sann i alla fall.
Lycka till :D

1:a April

Shululu :)
Idag vaknade jag vid 11 ungefär och då fick jag frukost på sängen :) Eller okej, jag smsade mamma och frågade om hon ville komma med frukost till mig, och det gjorde hon med :D Så jag har inte gjort så mycket idag, mest suttit vid datorn och beställde nyss kläder ifrån Gina Tricot, inte så mycket men några små saker. Ni får se dom när dom kommer nu i veckan. Juste, igår såg jag en awesome film, men jag kommer inte ihåg vad den heter, men den var massa bra i alla fall.
Har inte hunnit ta några bilder idag, men det kanska jag gör sen, för nu måste jag städa, lovade mamma det eftersom jag fick beställa kläder :)

Så skriver mer se, Hejdå :D

RSS 2.0