Hemma från plusgymnasiet!

Yäy, är nu äntligen hemma från en awesome "dag" i Kalmar med Mathilda och hennes  familj och min familj på plusgymnasiet och donken! AWESOME! Men inget slår det när Mathildas mamma börjar prata om blommor och bin inne på donken så jag tror att alla hör. Bara för jag sa att vi fått sommarsoppa med typ blommor och bin i. Asså hela dagen i Kalmar var galen, Mathildas mamma var nog inte som hon skulle idag, men massa kul :'D Skämmde ut mig när jag var på toa och öppnade dörren ganska hårt så den slog i väggen och jag skrek massa högt så jag tror många hörde. Föresten så tror jag tt min klass kommer bli ganska awesome nu, har ju träffat alla och det verkade helt okej, pratade dock inte med någon typ. Men läraren ska jag inte säga något om.
Vi fick en "goddiebag" med mascara, kajal, nagelfil, läppglans och puder i. Ganska gulligt av dom :')
Nu ska jag pärla för det tycker jag väldigt väldigt mycket om :'D Sen ska jag också öva massa på åten som vi ska sjunga i morgon på musiken, taggar inte alls på det, menmen.
Hejdå :'D

Söt fiskmås på donken :'D

imag0134 (MMS)

Söt fiskmås på donken :'D


Leopard!

Linne: BikBok  Jeans: H&M  Skor: Converse-Stadium  Armband: Gran Canaria  Halsband: New Yoker  Ring: Cocoo
Jag gillar mitt halsband som jag fick när jag konfimerade mig :')
Men nu ska jag äta lite för snart åker mamma, pappa, jag och Mathilda till Kalmar för att kolla in Plusgymnasiet och äta Donken! AWESOME! :'D
Föresten så har jag hafr en underbart rolig dag idag :')

Nu åker jag till tandläkaren med pappa. Do...

imag0132-1 (MMS)

Nu åker jag till tandläkaren med pappa. Dock inte med mopeden. Men min och Mathildas moped är fin, okej? :')


Städat hela garderoben nu.

Yäy, nu har jag varit duktigt och städat hela min garderob och rensat ut kläder och gjort plats för allt som ska med mig hem efter lördagens shopping tur.
Fint va? Nu har jag massa plats för fler kläder :'D
Juste, jag och Amanda övade kung fu idag i skolan.Och självklart skulle jag snubbla på min egen fot så jag trillade framlänges och fick ett litet så på knät.
Det är pytte litetoch syns knappt, men blödde massa och svider massor också. Så Mathilda, jag och tyska Christer gick runt halv lektionen och letade efter ett plåster, hittade ett till slut :') Yäy!
Nu ska jag se film och äta macka och tagga inför i morgon, för då blir donken! Men först en sväng till tanläkaren i Oskarshamn och sen skola sen Kalmar för VIP sak på gymnasiet och sen DONKEN! YÄY :'D Awesome! Älskar livet just nu, när det bara blir som jag vill. Dock har jag massa i skolan som jag måste göra och det är inte alls kul, men det funkar för det är bara 9 dagar kvar i skolan + klassens dag där vi ska bada och så, sen går vi bara till 11 sista dagen :'D Awesome life!
Jag verkligen älskar sommaren och sommarlovet :*

Bloggriket!

Yäy, jag tycker att alla som vill ha massa flera besökare ska gå in på www.bloggriket.se och bli medlem där. Då får du massa nya besökare och så vidare. Mer får ni läsa om där :'D Klicka bara på länken för att komma till sidan :'D
www.bloggriket.se bara klicka på länken opch registrera dig redan nu, det är massa awesome :'D

Älskar hunden!

Åh, jag verkligen älskar denna hunden. Titta på den så får ni själv se :')
Denna film är inte min. Endast en film jag delat från VideofyMe.


For Ever!

Tröja: Ardens-Gran Canaris  Jeans: Kim Pie-Berlin  Skor: Converse-Junkyard
Fast jag satte upp mitt hår i en toffs sen för jag tröttnade på lockiga håret.

I skolis!

Hey!
Sitter just nu i kemi salen och har fysik. Skriver fortfarande om regnskogen. Har massa kvar att skriva. Så lär ju få plugga massa hemma också. Men snart så slutar vi och då ska jag hem och äta massa gott och sen ska jag väl somna tidift och platta mitt hår, hade jag tänkt. I morgon ska jag och Mathild och våra föräldrar på VIP sak på plusgymnasiet i Kalmar, kommer bli awesome och sen äta på McDonalds, vilket är ännu mer awesome! YÄY! Är lite taggad på att gå till skolan i morgon och taggad på hela skolan nu, bara för det snart är lov och vi slipper den :'D Yäy, AWESOME! Taggar till 100000000 nu på lovet, kommer bli massa chill och jag har sommarjobb x3 också, vilket är awesome för då får man massa pengar! Ska klippa gräs hos grannen, städa en gång i veckan hos farmor och sen ska jag sommarjobba hos pappa på hans firma och åka runt på massa ställen. Det stavas A-W-E-S-O-M-E! Mihihi, kände för att skriva av mig om hur mycket jag längtar lovet! Kan vara kul för er att evta att jag är grymt pepp på lovet och livet just nu, känner mig massa pepp på att blogga också, så det kommer ni få se massa av, flera inlägg om dagen, mer än vad det har varit innan. Massa awesome!

Kolla vilken awesome skateboard! I sommar ska jag verkligen lära mig att åka skateboard! Det ska jag verkligen göra. Sen ska jag bli så duktig att jag ska köpa mig en bräda med Hello Kitty på. Vill dock ha en långboard med, me ndet får vänta länge. Men skateboard ska jag bli massa bra på! Okej? :'D

Hejdå :'D

Hairspray!

Yäy, nu ska jag vara lite cool och kolla på "Hairspray" :'D
Yäy, skriver massa i morgon :'D

I sommar!


13 år.

Yäy, idag fyller faktiskt min Vippe häst 13 år ♥
Jag älskar min häst galet massor ♥
Kändes lite fail att jag skrev att han var 11 år, men han är 13. :$
Tack Emma :')

Min dröm hårfärg!

Åh, jag älskar ju som sagt att färga håret, så nu ska ni få se hur jag vill ha det :')

Rött.
Ja, jag älskar rött hår, och har försökt få det minst hundra gånger men det går inte utan att bleka och det får inte jag. Så jag får köra på att jag ska färga det med lila hårfärg och hoppas på att få lila hår istället, det är också massa snyggt.
Får se vad som får följa med mig hem i helgen när jag ska shoppa igen, ska färga det innan skolavslutningen :'D

Rally och racing!

T-shirt: Bil sak  Jeans: Ingen aning  Praply: IKEA.
Yäy, såhär har jag sett ut hela dagen idag. Och rubriken kommer ifrån att det står Rally och Racing på min tröjis :')

vanlig so lektion med världens finaste Fan...

imag0131-1 (MMS)

vanlig so lektion med världens finaste Fanny / Amanda :) <3


Just nu!

Yäy.
Jus nu ser jag filmen "Jag och Johan" på YouTube och målar naglarna och dricker massa fant och energidrycker, jag är verkligen taggad på att få en fin strand kropp känner jag med tanke på allt jag äter (a
Gammal bild från Gran Canaria, men jag vill verkligen ha sommar nu och så vill jag ha tillbaka det håret jag hade då ): Det var finare än det jag har nu!
Hejdå!

Kung fu!

Hey!
Något som jag skulle vilja kunna är kung fu!
Så söt!
Bara kolla så grymt awesome med massa kung fu moves. Skulle kunna sparka ner vem som helst som kommer för nära mig. Ska lära mig detta en vacker dag, karate går lika bra :')
Vad gillar ni för sporter? :'D

Dagens Outfit!

T-shirt: Carlings  Byxor: H&M  Skor: Converse-Stadium
Yäy, nu ska jag fortsätta äte mina godisar och chokladboll och dricka fanta ute i solen, eller ja bland molnen :')
Hejdå, bloggar mer sen :'D

Kemi eller fysik typ.

Hey!

Sitter uppe i biblioteket och har massa kemi eller fysik och skriver fortfarande om eregnskogen.

Jag skulle mycket gärna vilja bo i en regnskog bland mina ap släkingar och andra massa söta djur. Vet ni att 50% av jordens djur och växtarter bor i regnskogen? Det vet jag nu efter att ha läst massa på internet :') Hihi, kände mig smart nu ju :'D

Men nu ska jag fortsätta skriva massa om skogen, så bloggar mer när jag har cyklat hem ifrån Lydia efter skolan.

Hejdå :')

Chillar i solen med awesome pepz :'D

imag0118 (MMS)

Chillar i solen med awesome pepz :'D


Glasögon!

Yäy, visste ni att jag egentligen har glasögon men använder linser? Hatar mina glasögon och jag passar inte alls i dom. Har haft dom sen i slutet på 6:an och fick sen linser i 8:an, massa bättre med linser :')

Min dag hos mormor och bäbis häst ♥

Först åkte jag och mamma för att hämta moster och kusinerna.
Liela och Beea är söta tycker jag.
Min mormor är med söt (a
Morbror och mamma.
Kusin Felix.
Sen åkte vi till hästarna och klappade dom :')
Moster Åsa klappar Hälgis.
Sen åkte jag till hästen för att rida lite.
Yäy, älskar min bäbis häst galet mycket, okej? ♥

Vad har din mamma fått?


Nu åker jag!

Yäy, nu åker jag till Rockneby för att hämta sötaste kusinerna och sen mot mormor, hejdå :'D
Bäbis katt också ♥

Dagens Outfit !

Hey!
Vaknade vid typ 11 idag och mådde hur bra som helst, typ överdivet bra. Awesome! Sen fixade jag mig lite och så sen åkte mamma och jag och köpte mors-dags presenter till mormor och farmor, jag köpte även present till mammi. Hon fick en blomma och shoklad, för pappa betalar :')
Dagens outfit:
Linne: Lindex  Shorts: Tally Weijl-Berlin  Skor: H&M  Katt: Från Maxi
Älskar mina 2 katter ♥
Bastian är söt :')
Älskar min niner också ♥
Söta missekissar jag har ♥
Men nu snart om en timme ska vi åka till Rockneby för att hämta min moster och mina 2 underbart söta kusiner Bea och Leila för att sen åka till mormor och fira mors-dag där med min morbror med :'D Awesome! Ska ta massa bilder också :'D
Hejdå :'D

Usch!

Ey, jag som trodde jag skulle sitta nere och titta på Eurovison ju. Men istället ligger jag uppe i min säng och spyr! Mår inte alls bra just nu, så hejdå!
Onödigt inlägg..

Äntligen hemma.

Yäy, är äntligen hemma från en jobbig dag i skolan på rallyt. Det var massa folk där och det var fullt upp. Har varit där sen 7 på morgonen och nu till halv 9, så en hel dag. Men jag ar inte så mycket att skrive nu för jag ska faktiskt titta på Eurovision Song Contest, eller ja somna till den :')
Hejdå, skriver massa i morgon :'D

Har det rätt chill på rallyt :)

imag0117 (MMS)

Har det rätt chill på rallyt :)


Favorit glass?


Ey, nu drar jag mig mot skolan för en dag ...

imag0116 (MMS)

Ey, nu drar jag mig mot skolan för en dag i kiosken, skriver sen :'D


I morgon,

Jo, i morgon kommer uppdateringen vara väldigt låg eftersom jag ska på rally sak och inte har någon dator då, men det blir massa sma-inlägg istället och det får ni bara stå ut med, okej? :')
Men nu ska jag sova för att orka upp vid 7 imogon, godnatt :'D

Vilken klass?


solar :'D

imag0115 (MMS)

solar :'D


AWESOME!

Hey!
Bara för detta verkligen är en awesome dag så har jag bestämmt mig för att ligga ute i solen med datorn och chilla lite. Fick dock ha 3 förlängnings sladdar för att kunna ladda datorn ute, men det är det värt :') Så jag försöker sola massa nu när det är massa sol så jag inte är blekast i hela Sverige sen, men aa, jag blir aldrig brun. Men musiken är på max och allt är helt awesome! Livet leker typ. Sen efter detta blir det upp på rummet och se film och sen sova, för jag ska upp tidigt i morgon för att stå i kiosken på rallyt. Men nu ska jag förtsätte sola så skriver mer sen, hejdå :'D



Inte alls varmt ute :'D

imag0114 (MMS)

Inte alls varmt ute :'D


Dagens Outfit!

Byxor: Charol-Gran Canaria  Skor: Typ skopunkten  Tröja: Klass tröjan  Linne: H&M
Ignorera mitt hår idag, orkade verkligen inte fixa det allsidag :c Ni får gärna ignorera mitt ansikte med, okej? :')

Fredag :'D Nej, men nu drar jag,mig mot s...

imag0113 (MMS)

Fredag :'D Nej, men nu drar jag,mig mot skolan för massa små roliga lektioner :')


Hissar och dissar.

Ja, jag ska "hissa och dissa" saker en gång i veckan, så jag börjar idag :')
* Clinton Cave!
* Sommarlovet som snart kommer! :'D
* Tatueringar!
* Solbränna (som jag aldrig har).
* Godis.
* Calippo Shots.
* Regnbågsponnies.
* Awesome pepz.
* Att jag skaffat sommar jobb :'D
* Att jag aldirg blir solbrännd.
* Att jag inte har någon bikini O.o
* Attt Clinton bor i Australien.
* Alla inlämnings saker vi har nu sista veckorna.
* Mina betyg.
* Att jag har lite pengar.

You still around.

Yäy!
Ignorera min rubriker, okej? :')
Men i detta inlägget ska jag berätte om min dag hade jag tänkt, ni vet sånt här tråkigt inlägg :')
Ja, så jag vaknade vid 6 och gick då för att fixa sminka mig och fixa håret. Sen så åkte pappa och jag upp till hästisarna och sen körde han mig till Lydia. Då åkte vi bussarna till skolan och sen hade vi lektioner till typ kvart i 10 för sen gick vi på någon konser i folkets hus, ganska bra. Sen hade vi lektioner igen som vanligt. Dock är jag massa glad att Lovisa och jag är klar med inbjudan till redovisningen av Polenresan. Sen åkte jag med mamma hem och så nu har jag då varit hos hästisarna igen för att göra större hage åt Hälgis :'D
Det var min dag.

Yäy!

Dagens Outfit!

Linne: Carlings  Byxor: PimKie-Berlin  Skor: Diechmann
Yäy, men nu ska jag ner och äta köttbullar och goda makaronisar :'D

Hur jag sminkar mig till vardags

Film på hur jag sminkar mig till vardagen, eller ja till skolan :')


ute i solen :'D

imag0110 (MMS)

ute i solen :'D


Saker du kanske inte visste om mig!

Flera saker du inte visste om mig :')


Dagens Outfit!

Hej!
Allt är från H&M idag, tofflisarna är söta, okej? :'D
Yäy!
Bara så ni vet så får ni skriva frågor till mig om ni vill som jag kan svara på i del 3 av min frågestund :'D

Favorit godis?


Kemi typ.

Hey!

Just nu sitter jag i biblioteket och har kemi eller fysik med Mathilda och Sofia :'D Jag ville bara säga det. hejdå :'D

Gammal bild, men sak samma :')

HJÄLP MIG!

Ja, hjälp mig med vad jag kan göra för videoinlägg. Tycker det är grymt kul att göra det så ja, ni får komma med massa förslag på vad jag kan göra, okej? :'D Alla förslag är välkommna :'D

Dagens Outfit!

Linne: Lindex  Byxor: Pim Kie-Berlin  Skor: Diechmann  Solglasögon: Köpte pappa till mig.
Vi gör såhär att ni måste ignorera mina tår, okej? :')

Nu sticker jag mot motorklubben!

Hey!
Nu är jag lite random och följer med mamma till mototklubben för at fixa allt till rallyet på lördag. Skriver mer sen då, byebye :'D
Bilden har ni sett förutt, men funkade inte att ladda upp nu :3

Frågestunden del 1

Här kommer dom första svaren på frågestunden :')


Tatuerings inspiration.

Skulle så gärna vilja ha en eller flera av dom :3

Favorit film?

Som ni ser så ska jag nu börja ha en fråga till er varje dag, låter kul inte sant? :'D

Va dig själv eftersom alla andra redan är upptagna.

Yäy.
Bara för jag hatar att vara hemma på skoltid för jag inte har något att göra så får ni bilder på mig just nu. Bara för att liksom.
Osminkad och dan.
Ja, som sagt så har jag inget att göra och då tar jag alltid kort på mig själv typ :$
Ja :$
Ne, nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt, får försöka komma på något. Kanske skriva om regnskogen, eller läsa bok och skriva bokpresentation på den? Ja, vi får se vad det blir :')
Hejdå :'D

Sjuk!

Hey!
Vaknade upp idag och hade ännu mer ont i halsen än vanligt, så jag bestämde mig för att stanna hemma från skolan och bli frisk! Har haft onte i min dumma hals i snart 4 veckor och det är inte nice alls. Men jag har ingen aning om vad jag ska gör nu, får väl bli att äta, läsa och skriva om regnskogen. Men nu ska jag dra mig upp ur sängen och ner för trappan för att äta, hejdå :'D

Godnatt bloggen och ni söta läsare

Hey, nu ska jag vara så duktigt och och lägga mig nu direkt eftersom jag är sjukts  galet trött och måste verkligen sova nu. Så jag säger godnatt till bloggen och ni söta läsare, Godnatt! ♥

På tal om böcker!


Massa plugg just nu!

Shosho!
Just nu gör jag något väldigt ovanligt. Jag pluggar nämligen både kemi/fysik och svenska. Måste erkänna att jag tycker det är kul att skriva om regnskogen :$
Denna awesome bok läser jag på svenskan och ska göra en bokpresentation om också :')
Ja och sen har jag massa fysik och kemi böcker som hjälp till miljöuppgiften :')
Skriver mer sen om jag hinner, byebye :'D

Dagens efter skolan outfit!

Shorts: BikBok  Tröja: Carlings  Skkor: H&M  Solglasögon: Fick jag av pappa.
Jag är cool i solglasögon :$ Men nejdå det är bara önska tänkande :')

Hemma från skolis nu!

Heyhey!
Nu har jag äntligen kommit hem från en dag i skolis igen. Men först avr jag ju hemma med hästarna när hovslagaren kom och en skulle jag ta bussen vid kvart över 10, men den dumma bussen kom inte förens 20 i 11, så fick vänta jätte länge och det fanns inte heller någon information om det på KLT's hemsida heller. Men sen tog jag bussen och kom tills kolan lite efter 11 och då hade vi som vanligt massa tråkiga lektioner. Inte kul alls. Vi har fårr Kemi/Fysik inlämningsuppgift om miljö nu med som jag ska vara så duktig och börja med redan idag, sen måste jag göra en bokpresentation om boken "Jag är tyvärr dör och kan inte komma till skolan idag" samt att jag måste läsa ut den innan och samla citat också. Himla kobbigt, sen har vi engelska läxa med till på onsdag. Lika bra att börja plugga på allt nu.

Mysig källare vi har va? :3

Men nu ska jag fortssätta att äte min macka som är himla svår att äta, allt trillar ut ): Och så ska jag äta alla mina godsaker :')

Hejdå :'D

Dagens Outfit!

Här är dagens outfit. Ovanligt att få se det nu på morgonen, men jag är ju hemma nu och så.
Tröja: Carlings  Byxor: H&M  Skor: Converse-Stadium
Har gårdagens vågor/lockar i håret eftersom jag inte orkat göra någe med håret alls nu.
Men om en timme kommer hovslagaren och då måste jag antagligen vara hos hästarna. Så jag ska nu gå ner och äta frukost och så vidare och sen åka upp till hästisarna och sen vidare mot bussen och skolan.

Hejd, skriver mer när jag är hemma eller sms-inlägg eller någe :'D

Sovmorgon!

Yäy.
Mihihi!

Yäy!

Yäy, nu är jag äntligen klar med Geogrsfi uppgifet! Har nu skrivit 14 dagars resedagbok om Gotland. Nu är jag värd lite sömn!
Godnatt alla läsare :D

FML!

Åh, nu blev jag massa besviken! Skulle ju egentligen ha gått och lagt mig nu så jag får sova massa inatt, men nejdå! Rune hade skickat ett mejl på devtalk om att geografin ska vara klar i morgon och då är det självklart bara att ta tag i det och börja skriva. Får skriva om allt från början eftersom jag inte vet vad jag ahr skrivit och inte fått med mig det hem. FML. Måste skriva 14 dagar i en resedagbok nu ikväll. Åh, jag hatar skolan just nu, och så har vi engelska läxa tills i morgon med och jag hittar inte glosorna, hoppas dom ligger nere så jag kan plugga på dom på bussen! Återigen FML!

Hejdå!

Bilder på mig från idag.

Hey, här får ni några billder på mig idag.
Ja, klänningen kommer från H&M och Conversen från Stadium.
Har ni tänkt på hur ofta jag har klänning nu? :o Usch, hatar klänning ju!

Random fråga till er.

En liten random fråga till er:
Ja, svara gärna på denna random fråga :')

Bloglovin byte?

Ja.
Bara att kommentera detta inlägget om att du vill göra bloglovin byte, så följer jag dig och du mig, Okej? :')

Mer Blommor!

Här kommer flera oredigerade blom bilder från idag :')
Nå, vill ni ha fler bilder på blommor och sånt? :')

Min kamera!

Yäy, här kommer en bild på min kamera som jag tar alla bilder med. Vill också säga att jag ALDRIG redigerar mina bilder, jag orkar inte det. Okej? :')
En Panasonic Lumix DMC-TZ20 :') Den är bra för att inte vara en systemkamera tycker jag :'D

Jag älskar ClintonCaveMusic ♥

Yäy, måste bara berätta att jag älskar ClintonCaveMusic grymt mucket, mer än all annan musik :'D
Mitchel, Clinton, Ben ♥
Mitchel, Clinton, Jesse, Ben ♥
clinton, Mitchel ♥
Ben, Clinton, Mitchel ♥
Några awesome låtar:
http://www.youtube.com/watch?v=5bEKfu7dM8c
http://www.youtube.com/watch?v=7tfV-5rELpU&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=nDI6-MrdSqU&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=ys1-fh3y7qc&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=y-3xioypoB4&feature=relmfu
Clinton ♥
Mitchel är söt ♥
Ben och Clinton ♥
Clinton och Ben ♥
Fler awesome låtar:
http://www.youtube.com/watch?v=w1ojhbLasBY&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=hoJu8V0yHm8&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=9b4pL6Cq2n0&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=J2hob8Hea8M&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=dBWNDbYWBeE&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=iZXq3TkItt4&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=ddAq-KCwQUg&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=RtOxq7POAXg&feature=relmfu
Clinton är snygg ♥
Sjukt snygg ♥
Jake är liten och söt (a
Mer awesomeness:
http://www.youtube.com/watch?v=EsIuni3_KfQ&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=Vf0twkmk5P0
http://www.youtube.com/watch?v=XpjVSSvqvZo&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=vx72ot6-Kgw&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=C50zf-7DpXw&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=VQJGFFNmqC0&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=I74e85wEciA&feature=fvwrel
http://www.youtube.com/watch?v=ZIUBvvfoVyU&feature=relmfu
Älskar Clintons mössa ♥
Jake.
Clinton ♥
Mitchel ♥
Ben.
Ja, det var nog allt. Det är då detta som jag lyssnar på hemma när jag inte har någe att göra, eller lyssnar på dom hela tiden ♥

Blommor i min trädgård.

Hey!
Här får ni se lite blommisar som finns i min trädgård, eller jag i min familjs trädgård och blomkrukor. Vill förvarna er att bilderna INTE är något redigerade alls och INTE är tagna med någon proffsig systemkamera och jag är INTE en duktig "fotograf", detta är mina första bilder på blommor. :')
Det var alla. Vad tycker ni? Ge mig kritik och så nu!

Till mitt hår!

Hey!
Nu ska jag visa er vad jag brykar ha i mitt hår när jag fixar det och så vidare :')
Proffs hårspray, jag köpte mitt på Lindex. Betyg: ♥♥♥♥♥
Tresemme värmespray, mitt kommer från Ullared. Betyg: ♥♥♥♥♥
Tresemme volymspray, mitt kommer från City Gross. Betyg: ♥♥ Kladdigt!
Got2Be lotion, mitt är från Konsum. Betyg: ♥♥♥♥♥
Proffs volympuder, köpt på H&M. Betyg: ♥♥♥♥ Blir pulvrigt.
Garnier Fructis vax, frn H&M. Betyg: Betyg: ♥♥♥ Känns fett lite efter. Men dusha ofta så är det awesome.
Loreal elvital hårinpackning, från Konsum. Betyg: ♥♥♥♥♥

Inget liv, ni får se min tandställning.

Yäy, för första gången så ska ni få se bilder på mig där man ser min fulfula tandställning :3









Kände att jag inte hade något att göra, så vad gör man inte om man har en kamera med sig in på toan? Jo, ni får bara stå ut med domma ego bilderna. Ni får gärna säga att jag ser förjävlig ut i tandställning för det vet jag redan att jag gör. Men aja, nu vet ni hur jag ser ut i tandställning, jag ler alltid med stängd mun på alla kort ju annars :')

Bara för Mathilda var så elak så tar jag bort min bild med massa dubbelhakor ):

En dag vaknar du upp och inser att du är död.

Shululu!
Vaknade för typ 1 timme sen så jag har faktiskt inte hunnit göra så mycket idag. Har hunnit äta massa mat och muffins. Så snart måste jag städa eftersom mamma tvingade mig, men skulle hellre vara ut i det awesome väder som vi har nu. Jag har föresten nästan övertalat mina föräldrar om att jag ska få tatuera "Family ♥" på armen eller någe, och dom är nästan med på det :'D Yäy, det är mer än awesome! Nej men annars idag ska jag inte göra så mycket, ska försöka komma ut i solen och fixa lite :')

Bara jag som tycker att Clinton Cave är typ snyggast i världen? :$

Nej men ska dra nu, så vi ses eller hörs sen :')

Yäy, jag ska nog film hur jag bor så ni får se det? :'D

Smink jag använder just nu.

Hey.
Ni ville ju se mer kläder, hår och smink. Så här kommer det bild på vad jag använder för smink just nu för tillfället :')
Foundation-Loreal Paris "True Match", finns på Kicks.
Lypsyl-Paul Frank, finns på Kicks med.
Puder-Loreal Paris "True Match", finns på Kicks.
Ögonbrynspenna-Isadora, har jag köpt på H&M.
Mascara-Maybelline "One by One", köpt på H&M.

Min dag!

Hey!

Nu är det god tid att berätta lite om min dag.
Vaknade vid halv 9 av mamma kom in och väckte mig då. Sen fixade jag mig lite och så åkte vi till Kalmar för att shoppa lite. AWESOME! Sen åkte vi hem och då skulle jag skejta till hästarna, men denna vägen vi har utanför mitt hus är fruktansvärt värdelös så jag bara trillade och rullade runt på vägen som en idiot. Så jag bytte till moppen istället och åkte upp till dom. Sen hem igen och fixa lite på datorn, sen körde JAG upp till hästarna med vatten, men självklart var mamma med också och det gick mer än AWESOME. Menar, jag är sämst på att köra bil, men det gick faktiskt awesome idag. Sen grillade vi lite mat och så nu sitter jag upp på rummet och chillar med julmusik. Jag längtar galet mycket till sommaren nu när jag har köpt klänning och hade shorts och kjol idag på mig. Dock hatar jag klänningar och kjolar, men aja. Nu ska jag ut och skriva "Fanny" på typ 100 häst stolpar som vi ska ha till rallyt, så jag får väl blogga mer sen. Då kommer det komma upp massa fina sommar outfits som jag vill ha eller något i den stilen :')

Bjuder på en knas bild på mig just nu!

Heydå! :'D

Mer saker ni kanske inte visste om mig!

Yäy, har blivit beroende av såna, så här kommer mer:

Nya skolavslutningsklänningen!

Här får ni några bilder på hur jag kommer att se ut på skolavslutningen :')
Så nå, vad tycker ni? :')

Dagens Outfit!

Detta hade då jag på mig idag:
T-shirt-Junkyard   Shorts-Tally Benjil i Berlin
Ja, jag var rätt sur på bilden!

Dagens shopping.

Här kommer lite bilder på det jag köpte idag när vi var i stan och shoppade lite :')
Tröja från Carlings-199 kronor. Skrev ju igår att jag ville ha denna i svart, men det fanns inte så fick bli blå :')
Ballerinaskor från skopunkten-99 kronor. Ska ha dom på skolavslutningen :')
Klänning från New Yoker-269 krnonr. Ska ha denna på skolavslutningen med :')
Över söta smycken från guldfynd-70 och 90 kronor.
Mobilskal från Media Markt-199 kronor. Så nu kan jag använda min HTC igen :'D
Det var allt! Vad tycker ni? :')

Massa shopping och på väg hem nu :')

mms_img34871 (MMS)

Massa shopping och på väg hem nu :')


Vad jag köpte i Berlin/Krakow!

Hey!
Här kommer bilder på det mesta av det jag köpte i Berlin/Krakow :')
Köpte då dom det står "I ♥ Berlin" på i en affär som hette "Belin" för ca 30 kronor för alla.
Ringarna köpte jag i en liten smyckesaffär i Krakow, vet inte vad den heter men ringarna kostade cirka 70-90 kronor för 1. Och örhängena köpte jag i en random affär där allt kostade mellan 1 Euro och 5 Euro, så dom kostade typ 15 kronor.
Armbanden fick jag i en Happpy Meal, men dom är så fina så måste ju visa upp dom. Använder som dagligen faktiskt.
Solglasögon från Cubus som kostade typ 69 kronor tror jag eller kanske 99 kronor, är sämst på sånt.
Shorts från en butik i Berlin som heter Tally Weijl och dom kostade ca 199 kronor. Skulle ha dom på skolavslutningen egentligen.
Linne som jag köpte i en butik i Berlin som heter Colloseum och det kostade ca 140 kronor. Skulle ha denna och shorsten på skolavslutningen egentligen :3
Linne från H&M i Berlin för ca 49 kronor.
Från New Yoker typ 99 kronor.
Också från New Yoker och kostade typ 99 kronor.
Sen köpte jag ett linne till men det är i tvätten ochs en dom byxorna jag hade igår också :')

Vill ha, maj månad!

Yäy, gjorde nyss en ny kategori som heter "Månadens vill ha ♥" där jag kommer lägga upp bilder på saker som jag vill ha just denna månaden, så nu kommer det vad jag vill ha nu i maj månad.


Keps från Junkyard-349 kornor. Ska nog fixa den när barnbidraget kommer (a

Shorts från BikBok-149 kronor.

Bikiniöverdel från Cubus-149 kronor, funderar på att köpa den i morgon (a Sen en vanlig svart underdel för 79 kronor på Cubus (a

Baseball jacka tröja från Gina Tricot-299 kronor.

Tröja från Carlings-199 kronor. Får bli denna i morgon med om den finns och jag har pengar kvar (a

Linne från Cubus-129 kronor.

Jeans från Gina Tricot-199 kronor.

T-shirt från Carlings-199 kronor.

t-shirt från Junkyard-299 kronor.

Short från Gina Tricot-149 kronor.

Shorts från Gina Tricot-399 kronor.

Skateboard från Junkyard-499 kronor.


Ja, detta är lite av vad jag vill ha just nu :')
Ser ni föresten hur min klädstil är olika från varje sak? Typ gulliga shorts och skateboard med wodoo tröja och keps :')


Vad vill ni se mer av?

Ja, vad vill ni se mer av i bloggen? Något av förslagen på bilden? Eller egna förslag? Kom med massor av förslag så ska jag uppfylla dom alla :'D Lovar! Så bara skriv massaor av saker ni vill se mer av nu då!



Jag är så himla lycklig just nu, inga bekymmer över något!

Awesome dag!

Hey!

Är nu hemma efter en awesome dag i Kalmar/Öland med Mathilda och hennes awesome familj! Först åkte vi till modehuset och kollade lite kläder och Mathilda hittade en klänning som var massa snygg, så hon köpte den. Sen åt vi på IKEA och sen "Lekte" vi på Leos Lekland :'D Grymt kul! Sen åkte vi till Öland för att hennes mamma skulle kolla skor, men hittade inga så vi åkte till Baronen och kollade, vi gick in på New Yoker och jag hittade en awesome klänning som jag ska köpa i morgon och ha på skolavslutningen :'D Har dock redan köpt kläder och ha där, men dom kan man ha när som annars ju. Sen gick vi in på The Body Shop med hennes mamma och sen åkte vi hem igen. Alltså, en awesome dag med awesome pepz!
Och i morgon så ska jag och mamma in till stan för att kolla lite då, och då ska jag köpa den där klänningen och kanske ett par skor :') Har dock inga pengar så får tigga av pappi (: Så nu funderar jag på att fråga pappa om vi kan övningsköra lite till idag :')

Just, jag skulle ju lägga upp bilder på kläderna jag köpte i Berlin och Krakow, men dom kommer snart :')


Nu ska jag äta mitt godis till en awesome film :')


Jag gjorde rätt och ångrar mig inte!

Chillar på Leos Lekland :'D

mms_img35212 (MMS)

Chillar på Leos Lekland :'D


Nu åker jag mot Leos Lekland :')

mms_img49930 (MMS)

Nu åker jag mot Leos Lekland :')


Jag tycker att Clinton Cave är massa snygg...

mms_img58458 (MMS)

Jag tycker att Clinton Cave är massa snygg :') <3


Tagga i morgon!

Yäy, nu ska jag sova och tagga tills i morgon då jag ska med Mathilda och hennes familj till Leos lekland :'D Hhiih massa awesome! Så nu ska jag sova massor och sen vakna igen i morgon :')


Älskar min Vippe häst föresten! Han fyller år snart och har haft min älskling i 4 år nu :* ♥

Övningskör :'D

mms_img33851 (MMS)

Övningskör :'D


Ledig idag ju.

Hey!


Är ju ledig idag ju, och då menas det med att jag inte ska göra någonting, jag ska bara sitta hemma och måla, fixa mors-dags presenten och lite så. Kommer bli mycke awesome! (: Så nu idag har jag varit med mamma, Tom, Åsa och mormor och städat mormors hus lite, sen ätit med pappa och nu ska jag duscha och fixa hästisarna (: Och eftersom jag ser helt dör ut idag så får ni ingen bild på mig, kankse på någe annat lite senare, okej? (:

Men hejdå så länge :'D

Långhelg nu ju!

Efter att ha titta runt på massa awesome bloggar så ipptäcker jag att det är ju långhelg nu ju! Dock har jag ingen aning om vad jag ska göra :o Funderar på att åka och shoppa en dag, kankse städa en dag och fixa min mammas morsdags present som kommer bli awesome! Kommer dock inte skriva det här eftersom man vet aldrig om hon ser det :s Men ni kommer definitivt och få se det på morsdag (: Men i alla fall så skulle jag egentligen sitta nere och titta på film med mamma och äta popcorn, men är massa trött så ska snart sova tror jag, ska bara fixa med presenten lite till innan jag somnar (:

Vad ska ni ge era mammor i morsdags present? :'D



Dagens Outfit!

Shosho!
Idag har jag varit i skolan hela dagen och haft massa tråkiga lektioner, fast idrotten var galet massa awesome när Oskar hade lektionen :'D Vi körde det där spelet dom kör i Harry Potter (Har dock aldrig sett Harry Potter) men det var grymt kul, tror ingen hade tråkigt, inte ens jag och jag hatar idrott och bollar. Men detta var awesome! Så Oskar om du läser detta så vill jag bara säga att din lektion var typ bäst hittills, så himla awesome, vill köra det fler gånger :'D Sen efter idrotten så bytte vi om till spexfotot, så gick runt halva dagen i Hello Kitty pyjamas och massa sånt, sen så tog vi ju då såklart kortet, som blev ganska bra tror jag :') Sen hade vi elakt kemi prov, jag ahde sagt till Helen att hon skulle göra ett lättare till mig, men det hade hon inte. Men tror det gick lite bra, svarade på allt och det är u alltid något :') Sen åkte jag hem och så red jag Vippe och nu sitter jag här me en burk cola och en Hello Kitty glass :'D ♥

Dagens outfit-bild får ni nu med:

Byxor: Pim Kie-Berlin
Linne: BikBok
Katt: Maxi


Misse-kissen Sebastian gillar inte mig, dock gilalr ingen av mina kissar mig ): Elaka dom är!

Ridtajm (:

mms_img70714 (MMS)

Ridtajm (:


Älskar rosetter (:

mms_img24790 (MMS)

Älskar rosetter (:


Vi älskar hello kitty på spexfoto :'D

mms_img12629 (MMS)

Vi älskar hello kitty på spexfoto :'D


Kvällsfika, kemiplugg, linas kvällsbok och...

mms_img26148 (MMS)

Kvällsfika, kemiplugg, linas kvällsbok och packat inför i morgons spexfoto (:


Jag pluggar faktiskt just nu :o

mms_img45830 (MMS)

Jag pluggar faktiskt just nu :o


Kort hår...

mms_img68145 (MMS)

Kort hår...


Nyklippt nu osv (:

mms_img52269 (MMS)

Nyklippt nu osv (:


Åkte lite spontant till frisören nu för at...

mms_img51061 (MMS)

Åkte lite spontant till frisören nu för att klippa av mig mitt hår (:


Gick inte vilse!

Yäy, ni hör rätt! Jag och Mathilda gick inte vilse alls idag! Galet awesome har denna dagen varit annars. Först nationella i matte och set gick såfär bra, sen till vårdcentralen för att kolla min hals och ta blodprov och massa sånt, sen engelska och sen orientering i skogen. Dock följde vi efter massa andra så det var kanske därför vi inte gick vilse. Och juste! När pappa och jag skulle hämta Mathilda så åkte vi en väg och där stod en kossa bebis mitt ivägen och hade gått ut ur hagen. Men sen kom en av våra lärare och hjälpte till så kossa bebisen kom in i hagenb igen och fick träffa sin mamma igen (: Men aja, sen när vi skulle hem från orientring hade vi ju typ ingen som kunde hämta oss för alla jobbade, så Mathildas små läskiga storebror fick hämta oss, men det var massa bra för annars hade vi fått gå, så ja tack Alexander (: Sen nu ska jag snart äta och plugga massa kemi och packa ner kläderna till Spexfotot i morgon där jag och Mathilda ska ha massa hello kitty kläder på oss, ni får se bild i morgon (: Kommer bli massa awesome, fast dock så har våran klass inte planerat någonting, men det blir npg bra med det (: Nu vet jag inte vad jag ska skriva men jag är sugen på glass, massa sugen! Ska lyssna på massa musik nu och plugga kemi, så jag bloggar lite senare (:

Hejdå :'D

Vilse i skogen vandrar jag omkring...

Yäy, som rubriken säger så är jag och Mathilda troligtvis vilse i skogen och vandrar omkring just nu. Detta med orientering har aldrig varit våran starka sida. Vi kommer typ aldrig hitta hem och nåste äta kottar och sova med björnar, men det har jag inge emot eftersom björnar är släkt med isbjörnar (:


Som ni ser på den "fina" bilden på Mathilda och mig som jag "stolt" har målat så är vi som sagt massa vilsna.
Ignorera att bilden är slarvigt och snabb gjord, hade lite lust att måla oss två som orienterare!

Hejdå, vi ses väl någon gång om jag hittar tllbaka till stället där man ska hem, hejdå (:

Sitter hos vårdcentral med bäste vän (:

mms_img38225 (MMS)

Sitter hos vårdcentral med bäste vän (:


Go aheade and burn it down.

Jag hade tänkt gör ett litet inlägg nu, men jag har ingen aning om vad jag ska skriva. Så jag ska lista min 10 favoritglasser :)

♥1:

Calippo Shots ♥

♥ 2:

Haribo med nallebjörnar ♥

♥ 3:

Bilar igloo glass ♥

♥ 4:

Hello kitty glass ♥

♥ 5:

Ben och Jerry Cookie Dough ♥

♥ 6:

Ben och Jerry Wich ♥

♥ 7:

Piggelin ♥

♥ 8:

Magnum Strawberry ♥

♥ 9:

Puckoglass ♥

♥ 10:

Daim med päronsmak ♥

Ni har väl inte glömt tävlingen?

Ja, ni har väl inte glämt att vara med i min tävlig? Har köpt ett av priserna nu, men ni får inte se det än, ska dock köpa flera alledes snart (:
Så ja, ni behöver bara kommentera "Jag är med" eller liknande i detta inlägget eller det andra, spelar ingen roll (: Så va med nu :'D

Dagens!

Dagens umgänge: Typ Mathilda eftersom det inte var så många andra i skolan när jag var där (:
♥  Dagens låt: Still around med Clinton Cave ♥ Och massa andra med Clinton och Mitchel Cave ♥
♥  Dagens skämt: Har skämtat massa idag, men kommer inte ihåg någe speciellt (:
♥  Dagens önskan: Att få åka till Australien och träffa Clinton och Mitchel där :'D
♥  Dagens ord: "Massa" Kanske? (:
♥  Dagens planer: Köpa bensin, massa glass och sen äta glassen och plugga kemi (:
♥  Dagens drog: Clinton och Mitchel Cave ♥  Låten Still Around ♥ Calippo Shots och Haribo glassen ♥
♥  Dagens tips: Att ta vara på dagen som den kommer, och inte blicka tillbaka på det som varit, bara blicka framåt (:
♥  Dagens sämsta: Att vi hade nationella, men det gick nog bra ändå (:
♥  Dagens mående: Galet massa glad av någon anledning :'D
♥  Dagens tråkigaste: Kemi provs pluggandet.
♥  Dagens roligaste: Allt under denna dag, men skulle tippa på att det var när min brors unge kom med min bror på mopeden han vinkade galet mycket, så hels jag blev massa glad :'D ♥


Inte bästa bilden menmen.
Byxor: Pim Kie-Berlin
Linne: Bikbok
Skor: Converse-Stadium

Just nu!

Shosho!

Just nu har jag precis kommit hem från farmor. Började skolan vid kcart över 10 idag och slutade vid kvart över 12, så det var helt chill. Hade ju nationella muntliga i engelska och matte ju, och det gick faktiskt helt okej bra (: Tror jag i alla fall. Sen när det var slut så åkte Mathilda med mig hem och vi gjorde hamburgare och såg en halv film. Sen körde jag hem henne och åkte direkt och städade hos farmor. 100 kronor rikare nu (: Så blir väl att åka och shoppa nu någon dag, men jag har redan glömt vad jag la pengen D: Men aja. I morgon har vi ännu en chill dag, vi börjar med nationella i matte och sen har vi orientering hela dagen efter det, så ännu en dag med moppe till skolan. Så om jag inte uppdaterar något i morgon är det säkert för jag är helt vilse i skogen tillsammans med Mathilda eller sitter och klappar en björn, vi får se vilket som låter bäst just då. Jag älskar orientering, men är ganska dålig på det, varje år har jag och Mathilda förvirrat bort oss där i Långehäll, men i år ska vi vara bäst, bara så ni vet (:

Men just nu chilalr jag med en glass som jag hittade i frysen som Mathilda la där idag när hon kom (: Den är massa god!

Dator, Mobil, Hörlurar och Calippo Shots! Dagen är räddad ♥
Ser ni min bakgrundsbild på datorn? Det är världens underbaraste snyggaste människa, Clinton Cave ♥ Hahah, nej men ärligt, visst är han snygg? Men han är min! Okej?


Hihihihi, hoppas pappa pratar med min bror om att Alexander kom fram och kaste sten, sparkade mig så satan på benen flera gånger och slog både mig och Mathilda idag skolan. Han kommer få massa skäll av min pappa när han träffar honom. Hihihihiih. Nästan kul!
Det behövde ni inte läsa, hihihihiih (:

Hejdå! (:

Snart mot skolan för muntliga nationella i...

mms_img70713 (MMS)

Snart mot skolan för muntliga nationella i matte och engelska :)


Dagens Outfit!

Kläning: Gina Tricot  Skor: Convers-Stadium  Solglasögon: Cubus
Hahah, hade detta när jag fotade mina bebis hästar (:

Random hästbilder från idag ♥

Yäy, här kommer lite random bilder på mina älskligns hästar och mig från idag :)

Vippis ♥

Älskar min bebis häst ♥

Hälge ♥

Puss :*

Nej, men nu ska jag äta. Skriver massa mer sen (:

Lite nytt.

Yäy, som ni nu ser så har jag fixat om lite här med ny design och så vidare. Men bara så ni vet så är allt inte klart, jag kommer att säga till när allt är klart (: Ska jobba på det under dagen (:

Jag ska seriöst döda YouTube!

Ja, precis som rubriken lyder så ska jag döda youTube! För jag skulle ladda upp min video med svaren på frågestunden över natten och jag vaknar och allt är klart! Sen när jag ska titta på det står det "Det här videoklippet har tagits bort för det är för långt" Så jag fick nyss ett litet ultra damp här hemma. Så nu funderar jag på om jag ska svara på dom vanligt eller i en ny video som är kortare, vad tycker ni? Jag ger det en chans till att ladda upp denpå YouTube, men sen skiter jag i det. Videofyme kan man ju bara ladda upp på dom videon är kortare än 10 minuter och min är 17 minuter. Så nu är jag lite arg, men jag ska lugna ner mig genom att äta en Donut :D

Hejdå :D

True!

Nu när jag läst alla domma blev jag liksom beroende va dom :$
Känner du igen dig Mathilda? :)
Haha, åh min kvällshumor här i min ensamhet gör så jag sitter och skrattar galet mycket åt domma jag ska lägga upp nu :')
Sant!
Åh, käände precis så igår när jag skrev med Mathilda och inte visste vad jag skrev om. Men nu efter fattar jag.
Naw!
Yäy!
Nåwi!
Nu ska jag typ sova och sen sova ännu mer! Godnatt :D

Känner desamma.

Denna stämmer galet massa. Förutom Mathilda då ♥
Denna stämmer ju också!
True story.
Mihi, hade bara lust med att lägga in domma :)

Detta visste du inte om mig!

Åh, blivit beroende av detta, så här kommer mer saker du inte visste om mig :)

Who you think you are? runnig around leaving scars...

Yäy, nu har jag fixat en as nice tavla med massa bilder från resan :D Den blev galet massa bra och jag är sjukt nöjd :) Nu har jag kommit på att detta är ett ganska onödigt inlägg egentligen, men aja. I morgon ska jag i alla fall tag i bloggen och börja blogga ordentligt :) Och eftersom alla avslutar sitt inlägg med sitt namn, så gör jag det med nu i fortsättningen ;)
Hejdå :)

Mår inte alls bra idag.

Ja, som rubriken säger så mår jag inte alls bra idag, jag har ont i huvet, nacken, as förkyld och har massa ont i halsen och kan inte svälja och hostar massa. Hade det lite såhär innan resan med, men nu när jag kom hem har det blivit mycke värre. Dock var/blev nästan alla förkylda och ont i halsen på resan. Menmen. Nu ska jag äta massa pizza och fixa lite på mitt rum och sen sova och plugga kemi. Har prov i det på onsdag och på måndag är det muntligt nationella i matte och engelska, och på tisdag ahr vi nationella i matte och orienterings dag. Sen gåt vi helt vanlig dag på onsdag och sen ledig 4 dagar sen skola igen. Nej men nu ska jag njuta av denna dagen innan helgen är helt slut. Ni ska även få se vad jag köpte i Polen och Tyskland sen :)


Men hejdå :D

Random bilder på mina awesome vänner från resan ♥

Amanda och jag.
Tora och jag.
Sofia och jag.
Jag och Lydia.
Melinda och Lydia.
Amanda, Oskar, Tora.
Melinda och jag.
Massa awesome pepz!
Jossan och jag.
Mer awesomeness.
Charlotta och jag.
Jag, Lydia och Melinda.
Milla och jag. Drogad bild!
Amanda och jag.
Mickan och jag.
Charlotta och jag.
Lisa och jag.
Bella.
Jag och Lydia.
Melinda och Sofia.
Nu ser ni hur awesome resa jag verkligen hade ♥

Awesome låtar!

Här kommer några av mina favoritlåtar :) Det ä typ ingen som vet vad jag lyssnar på ju ;)
Här är då några av mina favorit låtar som finna på youtube. Jag bara älskar Clinton Cave och hans sjungade vänner ♥

Börjar om på nytt, typ.

Ja, nu ska jag börja ta tag i bloggen ordentligt och verkligen lägga ner massa tid på den! Så jag behöver er hjälp med saker som kan göra den massa mer bättre än nu. Nu är den inte alls bra, den ska bli massa mer bra! Så jag behöver verkligen eran hjälp nu. Så kommentera vad ni tycker jag ska ha mer av och vad som behövs fixas. Okej? :)


Ja, sen glöm inte att vara med i tävligen och i veckans blogg :D

KramKram! :)

Polenresan del 2.

Nu kommer det massa bilder från polen/tyskland igen. Men dom kommer lite random och bilderna är också random :)
Det brann i en bil som vi körde förbi i Danmark.
På båten.
"Berlin by night" med Amanda, Tora och Lydia.
Ignorera mitt fula smile.
Vid Berlinmuren.
Oskar ä cool.
Här är jag 100% osminkad. Hade bara lust att visa hur jag ser ut då (a
Berlinmur.
Oskar och jag vid Checkpoint Charlie.
Marcus köpte en hatt vid Checkpoint Charlie.
Det gjorde även Anton och Hugo.
Ausswich-Birkenau
Massa burkar från ett koncentrationsläger.
Någon nalle vi Berlinnmuren med Melinda, jag, Oskar, Tora, Amanda. Sen ser man Johan, Jonte, Felix, Jenny och Madde också, även Lydia.
Nallen är grymt söt och det var typ galet svårt att komma upp dit tyckte jag :)
Men det kommer flera bilder senare, dom kommer komma i omgångar. Har över 600 bilder och ni vill nog inte se alla på en gång :)

Polenresan del 1.

Yäy, jag är hemma igen efter en galet grym veck i Tyskland/Polen. Hade det verkligen awesome! Ni ska få se massa random bilder i detta inlägget nu :) Men bilderna kommer inte i ordning.
Här är en minneslund i Berlin för alla judar som dog under andra världskriget.
Sofia och Oskar när vi fikar första gången i sverige.
På båten till Tyskland från Danmark.
Amanda och jag på bussen.
Jag tror detta är i Berlin.
Ausswich-Birkenau!
Polisbil (?) som fanns i det danska landet.
Berlin.
Massa goda saker som Amanda och jag hittade vid hotellet i Berlin, typ hello kitty energidryck, chokladkakor med hello kitty och salta pinnar hello kitty :D
berlinmuren med Oskar, Tora, Melinda, Lydia och Sofia.
Berlin tror jag.
Utanför en synagoga i Krakow. Vi gick en guidad tur i Krakow, mycke kul.
Berlin med Lydia.
Amanda i den där minneslunden.
Ausswich-Birkenau.
Ausswich.
Amanda tyckte det var kul att ta kort på mig när jag sova med klubba i munnnen.
Ausswitch-Birkenau. Linnet köpte jag på New Yoker i Krakow. Men ni ska få se alla saker jag köpte sen i ett annat inlägg. Bille bara säga att det var runt 25-28 grader när vi gick runt och kollade på koncentrationslägrerna, så det var galet varmt!
Sista bilden för idag på mig och Melinda på färjan hem.
Men nu ska jag i alla fall berätta lite om vad vi har gjort domma 5 dagarna. Så i måndags spenderade vi dagen med att åka buss till Berlin. vi åkte då genom Danmark och sen färja till Tyskland. Vi fick cheka in på ett awesome hotell, och det var grymt nice! Vi gick allesammans och åt på McDonald's och Amanda och jag tog Happy Meal och han i kassan blev mega glad, vi fick fina armband då. Sen efter det gick alla tillbaka till hotellet och jag och Melinda förvirrade bort oss i fel hus med några andra killar (kommer inte ihåg vilka D:) men till slut hittade vi rätt hus, men jag hittade inte min rumskompis Amanda, men efter typ massa letande så samlades jag, Amanda, Sofia, Melinda och Lydia på vårat rum och körde "Jag har aldrig..." och "Snurra flaskan", galet kul för det hände massa skoj då. Sen blev vi tvingade till at gå och lägga oss men jag och Amanda passade på att svara på frågestunden så film kommer sen. Sen somnade vi alla ganska gott.
Tisdagen började med att vi gick upp vid 8 för att äta en galet god frukost och fixa oss och lite. Vid 9 tiden hade vi eget arbeta om fördommar och skämt. Sen efter det gick vi som var klara och köpte godis och dricka som vi skulle ha med oss i bussen då vi nu skulle på guidad tur i buss i Berlin. Den turen var massa intressant och ävwen kul. vi stannade vid bland annat rester av Belirinmuren, Checkpoint Cahrlie och massa mer. Det var kul. När den turen var klar så fick vi gå av vid Alexander platz och shoppa på Alexia eller Alexa, sak samma. Det fanns i alla fall 170 butiker och massa god mat. Vi åt nudlar med kyckling. Sen så shoppade vi massa kläder och sen gick vi tillbaka till bussen för att tillbringa natten där. Skulle sitta eller ja sova brevid Amanda men hanmade brevid Isabell istället och det gick knappt att sova, men det var galet kul. När jag sovit ett tag så stannade vi vid en mack i Polen för att gå på toa och så. Men slutade med att jag köpte kinderägg och 2 hello kitty glassar som var galet goda. Sen åkte vi och jsg somnade igen. Jag vaknade på onsdagen igen men kommer inte ihåg när och vart vi va. Men trro jag vaknade upp vid en polsk mack till för att köpa frukost och fixa oss lite. Inte direkt det lättaste och köpa mackor i Polen, kan ju säga att Isabell och jag hade lagom mycket med problem. Men när alla var klara gick vi in i bussen och åt och åkte då vidare mot hotellet i Krakow. När vi väar där lämnade vi våra väskor för vi skulle på guidad tur i Krakow, den var galet lång och jag hade massa ont i fötterna. Men det var det värt. Efter det fick vi gå på ett stort shoppingcenter med 280 butiker i i cirka 6 timmar. Tror jag hittade lite kläder då med. Vi åt även kyklingsallad eller laxsallad eller spagettih och köttfärssås och någe vegetariskt till Sofia. Kan ju säga att det var godaste maten på resan. Sen efter ett tag vid klockan halv 6 tror jag så skulle vi gå mot bussen men jag, Melinda och Sofia hitatde inte ut ur choppingcentret så vi kom massa sent. Sen efter det så åkte vi mot hotellet igen, och det var inte det bästa hotellet men det funkade. Vi hade massa kul här med och alla hade bestämmt att vi skulle köra "Jag har aldrig..." igen så vi samlades på mitt rum men klockan 10 kommer lärarna in och skriker att alla måste sova just NU. Så vi går och lägger oss men bestämmer att alla ska komma tillbaka igen efter en halv timma, men då sitter läraren Anna i korridoren så det gick inte. Jag, Lydia och Melinda kär det själva då men vi pratade nog lite högt för lärar Emma kom in och sa att dom hörde vad vi sa. Pinsamt! Men vi somnade efter att vi pratat ett tag och vi vaknar nästa morgon vid 6. För vid klockan 8 skulle bussen mot koncentrationslägrerna gå. Så vid 7 åt vi hotellfrukosten som verkligen inte var så god. vi packade därefter ner alla saker in i bussen och åkte mot Ausswich 1. Det var både hemsk och intressant och lärorikt, men jag grät intte i alla fall som jag trodde jag skulle. Efter att ha gott där i 2 timmar så gick vi till bussen och åt mackor som vi fått med oss av hotellet. Inte gott alls, eller bara chokladen vi fick. Sen fick vi sitta där ett tag och då kommer en helt random gubbe fram till oss och tar kort på oss och sen sätter han sig bakom oss och ber en kompis ta kosrt på oss allihop. Knasig random gubbe. Men sen åker vi vidare mot Ausswich-Birkenau och går även där inne i 2-3 timmar. Samma sak där som i det andra lägret. Efter den guidade turen så måste vi vänta i bussen i  2 timmar, så vi sitter och pratar lite och jag ska då gå och hämta kex. JAG GÅR MOT BUSSEN OCH GÅR IN I DEN, MEN DET ÄNDA SOM VAR FEL VAR ATT DET INTE VAR VÅRAN BUSS. JAG UPPTÄCKTE DET NÄR JAG SÅG EN TJOCKIS GUBBE SITTA DÄR INNE OCH SKRATTA ÅT MIG. JAG VÄNDER MIG OM OCH SER ATT DOM SOM KÖR VÅRAN BUSS OCKSÅ SITTER OCH SKRATTAR ÅT MIG OCH ATT DOM VAR ELAKA OCH INTE SA NÅGOT NÄR JAG VAR PÅ VÄG IN. DET VAR GALET PINSAMT FÖR HAN SA DET TILL ALLA OCH SA HELA TIDEN SEN EFTER DET ATT JAG SKULLE TA RÄTT BUSS. Men ja, efter det så körde jag och massa andra tjejer "Jag har aldrig..." där ute på en åker, massa kul. Sen så gick vi in i bussen och förberedde oss för ännu en natt i bussen. Men innan vi skulle sova så stannade vi på ett shoppingcenter för att äta mat igen och vi shoppade lite till. Hittade inte alls mycke då, men hade inte heller några sloti kvar. Vi gick sen och åt på McDonald's och tog ännu en Happy Meal, men hon som jobbade där var galet seg, tog minst en kvart för oss att få 2 Happy Meal och sen typ 10 minuter för oss att få 2 McFlurry. Seg tjej. Men sen gick vi in i bussen och jag somnade direkt. Sen vaknade jag idag av att Håkan som körde bussen pratade i mikrofonen och vi redan på färgan mellan Tyskland och Danmark. så vi gick upp på färgan och köpte massa godia och en yoghurt att äta till frukost. Sen efter 1 timma och 45 minuter åkte vi av färjan igen och jag hann somna innan vi lämnat båten och sov ända till vi stannade i Kristianstad i Sverige igen. Då vi åt ännu en gång på McDonald's fast denna gång bara pommer och cola. Sen efter vi ätit så kollade lärarna väskorna och sen åkte vi raka vägen hem. Jag sov då hela tiden med.


Det var dp detta som jag har varit med om domma 5 underbara dagarna. Det kommer komma upp massa fler bilder i morgon, men nu mår jag massa dåligt och ska sova!

Så hejdå :)

Min häst har fång!

mms_img65274 (MMS)

Min häst har fång ):


Nu åker jag mot min sjuka lilla häst för o...

mms_img65273 (MMS)

Nu åker jag mot min sjuka lilla häst för ompyssling och sen ska ni få se alla bilder från resan :)


Hemma snart igen! Dag 5!

Yäy, är som sagt hemma snart igen :D

Jag listar snygga killar!

Jag ska lista topp 5 snygga kända killar som jag vet och varför :D

1:



CLINTON CAVE!

Jag tycker att han är galet snygg och sjunger galet massa bra!

2:



MITCHEL CAVE!

Han är bara snygg för han är lillebror till Clinton, men nej. Han är ganska snygg, och sjunger as bra han med.

3:



AVAN JOGIA!

Han är grymt snygg och är en awesome skådespelare ju.

4:



BILLIE JOE ARMSTRONG!

Han är bara helt enkelt snygg! Sjunger galet bra och är lätt den snygagste Green Day gubben ever!


5:



GERARD WAY!

Ja, han är bara snygg när han har svart hår! Inte rött eller blont! Han är den snyggaste My Chemical Romance gubben ever! Han sjunger bra med.


Ja, där har ni dom snyggaste kändiskillarna enligt mig, och jag kom nyss på att alla har svart hår ;) Haha!

Mitt tyska inlägg!

Yäy, jag ska skriva detta inlägg på tyska bara för att liksom, och att jag har ju varit i Tyskland när ni ser detta :) Får bli en liten presentation av mig på tyska och kanske någe mer!
Halo!
Ich heisse Fanny und ich bin 16 jahre alt. Ich komme aus Schweden. Ich lebe in Ålem. Ich habe 3 Katzen, 2 Hasen und 2 Pferde. Ich werde mit dem Bus nach Deutschland zu gehen und dann weiter nach Polen. Amanda und ich werde essen, den ganzen Haufen Süssigkeiten und Lemonaden und Energy-Drinks. Dieser text ist überhaupt nich gut, aber alle gleich. Ich schätze, wenn Sie diesen Text lesen, ick vermisse Hause. Aber ich bin schon zu Hause. Nun hoffe ich, dass Christer disen Text lesen, und gibt mir MVG in deutschen. Aber es gibt kein Risiko, dass er es tut. Nein, jetzt werde ich mehr geschrieben und hoffe, du bist wirklich gut heir zu Hause.
Küssen und umarmen :*

Hoppas att någon kunde läsa eller förstå denna röriga text, som jag själv knappt fattar :)

Ausschwitz-Birkenau. Dag 4

Just nu befinner jag mig någon stans i Ausswichz-Birkenau och kollar på konsentarionslägrerna tror jag.

Min bestis festis Mathilda ♥

Ja, detta inlägg ska handla om min bestis Mathilda. Hon ville det och såklart skriver jag ett då :D

Nedrogad bild, men sak samma!

Okej, jag aska nu då slriva en fin text om henne, men eftersom jag är sämst på det, så får det bli som det bli. Okej?


Mathilda, min älskade lilla bestis!
Vet inte vad jag ska skriva, det finns så mycket att skriva men det går inte att uttrycka i ord, du fattar. Men kan ju börja med att du betyder allt för mig. Ingen annan på denna grymt stor jord betyder så mycket för mig som du gör. Man kan ju nästan säga att du är mitt allt. Vi gillar ju typ samma saker, så som: hästisar, niner, Clinton och Mitchel ♥, cupcakes, pizza och rosa. Vi gillar säkert massa mer saker, men det är sak samma nu. Även om vi bråkar ibland, så ska du vet att jag alltid älskar dig i alla fall. Som sagt så bertyder du obeskrivligt mycket för mig, ingen annan kan ersätta dig. Vi gör alltid massa roliga saker med varandra och våra övernattningar är verkligen awesome. Och även om alla vet att jag är bättre än dig på Guitar Hero, så blir du så glad när jag låter dig vinna. Eller så är det kanske inte så, men i alla fall är det massa kul. Jag måste säga att jag bara älskar din fötter så oehört mycket ♥ Nej, men du ska veta att vad som än händer så kommer du alltid vara min lilla bestis, för typ alla framtid om du typ inte flyttar till månen eller typ Alaska-land, för det är långt och kallt, så då kan vi inte träffas så mycket. Men sommaren på Gotland var typ den mest awesome sommaren i mitt liv. Det var galet kul och jag älskade varje sekund av tiden vi var tillsammans då. Men usch vad dålig jag är på detta, men jag försöker verkligen få till en grymt fin/bra text. Om vi ska fortsätta prata om dig nu, så har jag så mycket att säga eller ja att skriva att det inte skulle få plats i detta inlägg. Du fattar inte hur galet glad jag belv när du ska in på samma gymnasie som mig, och hur galet kul vi kommer att få det där i Kalmar. Helt jäkla vilse i den stora staden, menar vi var ju typ helt freaking lost i Blomstermåla, hur ska vi då klara oss i Kalmar? Men jag vet att du och jag kommer klara det tillsammans. Vi klarar allt ungefär! Men nu för att göra ett fint slut på denna text skriver jag:
Jag hoppas du har det galet massa bra här hemma och du ska veta att jag både tänker på dig och saknar dig massa hår i tyskland/Polland. Och sist men inte MINST, Jag älskar dig min lilla bestis festis ♥

Och jag förväntar mig att du ska kommentera detta inlägg med någe ungefär lika gulligt :*



Hejdå min söte vän! :*

Krakow! Dag 3.

Hej allihopa!
Just nu befinner jag mig antligen någonstans i Polen eller Tyskland, vet inte vart riktigt :)

Såhär ser min dag 3 ut. Alltså bara 2 dagar kvar. Så när jag kommer hem kommre det komma galet mycket bilder!

VECKANS BLOGG?

Ja, Vill du bli veckans bogg? Kommentera då detta inlägget så har du chans att bli det. Vinnaren av veckans blogg kommer att presenteras på Söndag den 13 Maj. Så va med nu för det kommer dras 2 vinnare :D

I Berlin, Dag 2.

Idag vaknar vi alla upp i Tyskland eller rättare sagt i Berlin.

Såhär ser min dag ut. Hoppas ni får lika roligt som jag :D

TÄVLING!

Ja, en awesome tävlig, så va med nu :D

Nu korsar vi gränsen till någe land :D

mms_img40370 (MMS)

Nu korsar vi gränsen till någe land :D


Hello kitty memory :D

mms_img58696 (MMS)

Hello kitty memory :D


Vi älskar pucko galet mycke :D

mms_img70319 (MMS)

Vi älskar pucko galet mycke :D


Nu mot Tyskland/Polen.

Shosho!
Just nu antar jag att jag sitter på bussen i blomstermåla som precis ska börja åka mot TYSKLAND/POLEN! :)
Här får ni ett shema över vad jag ska ha för mig idag:

Såhär ser då min dag ut, bara massa åkadnde i buss.

Jag är totalt död just nu, men nu åker jag...

mms_img31952 (MMS)

Jag är totalt död just nu, men nu åker jag mot bussen sen vidare till det tyska landet :)


Sista inlägget innan jag åker iväg!

Ja, detta får då bli det sista inlägget in jag åker i morgon. Och för er som missat vart jag ska så ska jag på studieresa till Tyskland och Polen med dom niorna på min skola som vill följa med :) Kommer bli massa awesome och massa bilder. Och i morgon när vi kommer till hotellet så ska jag och Amanda svara på era frågor i ett videoinlägg. Men fortsätt fråga medans jag är borta, så kan jag svara på några när jag kommer hem med. Men ni behöver inte fråga i frågestunden, utan bara fråga på i vilket inlägg som helst om vad som helst :D Kommer även att filma lite där på resan också som ni självklart kommer att få se sen när jag är hemma igen :) I morgon tror jag det kommer upp en tävling och sen på torsdag kommr dagens blogg med, så håll utkik och kolla varje dag, för det kommer massa tidsinställda inlägg med knas och ett schema för min dag :) Men förvänta er inte att bilderna kommer vara på miljön och fina saker ifrån resan, jag tror att dom flesta kommer vara på mina kompisar. Men jag hoppas att ni kommer få det galet roligt under denna veckan med, även om ni inte är med på resan :) Ja, men nu måste jag packa det sista och sen sova en himla massa för att orka gå upp vid 5 i morgon :D
Så puss och kram, vi hörs på fredag :*

Haha, bild från film som melinda och jag g...

mms_img63352 (MMS)

Haha, bild från film som melinda och jag gjort :)


Ska ut med min älskade bebis nu <3

mms_img56858 (MMS)

Ska ut med min älskade bebis nu <3


5 Saker ni inte visste om mig!

Har mer eller mindre blive beroende av såna här inlägg (a


Så nu kommer 5 saker som ni kanske inte vet om mig:
* Jag är kär :$
* Jag ångrar alla gånger jag har färgat mitt hår.
* Jag blir galet åksjuk, när jag åker långt eller åker karuseller :$
* Jag har svårt att bestämma hur jag ska ha mitt hår, typ hellugg, snelugg eller uppsatt, därgör jag kör olika varje dag.
* Jag har typ aldrig någon kontakt med min bror Billy, vi träffas kanske 3 gånger på ett åt, vilket jag hatar för jag gillar honom verkligen och vill träffa honom mer. Han bor typ 3 mil ifrån mig, men ändå träffas vi så lite. Sjukt tråkigt!


Denna bild får avsluta detta inlägg.

Packar för fullt!

Sho!
Just nu är jag hemma och packa för fullt iför resan i morgon. Jag är galet taggad nu. Kommer bli awesome tror jag. Åh, måste gå upp vid 5 och ta åksjuktablett eftersom bussen går vid 6. Hur ska jag orka?

Men i alla fall så måste jag bara påminna er om massa saker nu.
* Frågestunden kommer avslutas när jag kommer hem, så nästa helg kommer videoinlägg med svaren i.
* Jag kommer ha tidsinställda inlägg hela veckan nu, så kika gärna in på dom.
* I morgon kommer det komma upp en tävling som jag tycker att ni alla ska vara med i.
* Kommer även komme upp ett inlägg där ni kan bli veckans blogg.

Så ja, sluta inte läsa min blogga bara för jag är bortrest. Så ja, fortsätt besöka som nu gör nu och kommenetra som ni gör nu så kommer jag vara lyckligaste tjejen i världen när jag kommer hem :D
Okej, då söger vi så? :)

Hejdå!

Hemma från kalasis!

Sho!
Är nu hemma från kalaset eftersom min kusin Felix fyller år idag och morbror Tom har fyllt år. Vi fick massa varm smörgåstårta och sen vanlig tårta som jag trodde det var tonfisk i men det vara bananis O.o Massa bilder kommer nu.

Ja lille Felix fyller faktiskt 17 år idag, så säg grattis till honom :D

Ja, och Tom fyllde typ 46 kanske, så säg grattis till min underbara morbror med :)

Tog kort på alla som va på kalasis och detta är min farbror Tonnie!

Min kusinis Therese!

Pappa!

Min söta mormor!

Wille!

Eliene!

Älskar bilden!

Aa, sen efter kalasis var slut så åkte jag till en kompis och stanande där till 10 typ, sen hem in i dushen och så hamnade jag framför datorn :)

Bytte kläder till detta sen efter ett tag.
Linna: Gina  Byxor: H&M  Skor: H&M

Men nus ka jag snart sova, för jag ska packa massa i morgon och sen åka till farmor :)

Hejdå :D

På kalas nu :)

mms_img40978 (MMS)

På kalas nu :)


Lugg och lockigt hår!

Vad tycker ni om lugg och lockigt hår? :)

FRÅGESTUND-JAG SVARAR I VIDEOINLÄGG!

Fråga vad ni vill :D Detta är samma frågestund som innan, bara att ni kan kommentera era frågisar här med :D

Typ sommar nu!

Linne: BikBok  Kjol: Ullared tror jag  Rosett: Gina
Kände för att ha lite "lockigt" eller det kanske heter "Vågit" hår idag :)

Har det ganska bra i hästhagen i awesome v...

mms_img10199 (MMS)

Har det ganska bra i hästhagen i awesome väder :)


Och Mathilda gjorde en flodhäst :D

mms_img38073 (MMS)

Och Mathilda gjorde en flodhäst :D


Jag har gjort en regnbågsponny nu :D

mms_img38072 (MMS)

Jag har gjort en regnbågsponny nu :D


Frukost nu innan skolan, där vi taggar so ...

mms_img16127 (MMS)

Frukost nu innan skolan, där vi taggar so prov :)


Pluggar massa nu...

mms_img26322 (MMS)

Pluggar massa nu...


Dagens Outfit!

Tjockiströja: H&M  Linne: BikBok  Byxor: H&M  Skor: Skopunkten
Så nu efter en lång dag i skolan (kom dock inte hem nu) med galet mycket skratt, så ska jag sätta mig ner i lugn och ro och plugga på So:n tills i morgon. Jag kan seriöst ingenting om EU och FN. Hade ju tyskaprov idag med som faktiskt gick ganska bra tror jag, vet att jag inte svarade på alla och glömde skriva "Gefahren" på en sak, annars gick det awesome tror jag. Funderar på att skriva ett inlägg på tyska bara för att liksom. Så alla ni som inte kan tyska kan lära er lite av den lilla jag kan. Hahah! åh jag har sjukt dålig humor just nu. Så funderar på att sluta skriva så jag inte gör detta inlägg för mycket tråkigt, det blev ju trots allt ganska tråkigt. OCH JAG TAGGAR GALET MASSA TILL TYSKLAND/POLLAND NU! Har redan köpt godis, tuggummi och energidryck som vi ska ha på resan neråt. Sen och sitta med Amanda kommer ju göra hela resan galet massa mer awesome! Nej men nu ska jag in i duschen sen plugga plugga plugga.

Hejdå, kanske skriver ett litet inlägg sen :)

Dags för massa bakning för att sälja på ma...

mms_img45277 (MMS)

Dags för massa bakning för att sälja på marknaden :)


Mer Geografi..

Yäy, sitter i datasalen och har Geografi med med Mathilda, Tora och Oskar :D Sen efter detta bilr det att göra nationella som jag missade igår och sen hem och fixa hästen och rida och städa. Så jag har ingen dator förens jag ahr gjort det, så får blogga sen i alla fall.

Gammal arkivbild bara för jag inte har andra bilder här :)



Kan inte äta!

Shosho!
Idag har jag ju som sagt varit hos tandläkaren i Oskarshamn igen. Sen tillbaka till skolan. Och nu har jag så galet ont i tänderna så jag inte kan äta! Har bara druckit massa nu. Så istället för att äta nu så ska jag plugga massa på tyskaprovet tills i morgon. Kommer inte gå bra alls. Sen måste jag börja fundera på vad jag ska ha med mig till Polland/Tyskland nu i veckan.


Gammal bild.

Men så glöm inte att fortfarande kolla in min blogg nu i veckan, för det inväntas en tävling på Tisadag, och veckans blogg och massa mer roligt :)

Dagens Outfit!

T-shirt: Gran Canaria   Byxor: Ardene-Gran Canaria  Skor: Skopunkten  Tjockiströja: H&M  Armband: Gran Canaria

Frukost efter tandläkaren :)

mms_img12639 (MMS)

Frukost efter tandläkaren :)


Nu åker jag mot Oskarshamn för ett besök h...

mms_img64582 (MMS)

Nu åker jag mot Oskarshamn för ett besök hos tandläkaren :)


Mitt hår blev allt annat än rött igår. Ble...

mms_img64581 (MMS)

Mitt hår blev allt annat än rött igår. Blev massa mörkt, typ mörkbrunt. Aja, är väl bara så att jag inte kan få rött hår då.


10 Saker ni Kanske inte visste om mig!

* Jag har aldrig rökt eller druckit.
* Jag älskar katter.
* Jag är rädd för tandläkare.
* Jag har sytt i mitt knä en gång för jag cyklade ner i ett dike.
* Jag älskar att klappa på humlor.
* Jag är inte så bra i skolan, men tillräckligt bra för att komma in på gymnasiet.
* Jag gillar verkligen inte mitt rum.
* Jag har aldrig träffat min farfar, för han dog när min pappa var kanske 19 år.
* Jag gillar inte att vara med på kort, men gör det i alla fall bara för att liksom.
* Jag är en usel fotogrtaf och usel på allt som har med idrott att göra.
* Jag hatar att åka buss.


Som sagt, jag älskar katter ♥

FRÅGESTUND-JAG SVARAR I VIDEOINLÄGG!

Ni får fråga om vad ni vill och jag svarar i ett videoinlägg när jag är hemma från Polen/Tyskland. Så ni får gärna fråga massa om det också, och även annat med :D

Ska färga håret nu :) får se hur det blir :)

mms_img20729 (MMS)

Ska färga håret nu :) får se hur det blir :)


Äter massa god mat med dom bästa :D

mms_img55144 (MMS)

Äter massa god mat med dom bästa :D


Spelar in film med dom bästa :D

mms_img38324 (MMS)

Spelar in film med dom bästa :D


RSS 2.0