Outfit of today!

Hey!
Här får ni bilder på dagens outfit idag :')
 
Linne: H&M // Byxor: PimKie-Berlin
 
Och såhär ser jag ut idag då.. 
Nemen nu ska jag snart åka mot Kalmar och köpa mig en ny vinterjacka och möta Ebba, sen vidare mot Öland :) 
Puss :*

Idag!

Hej kompisar!
Idag kommer jag heller inte kunna bogga så himla mycket. För föst ska jag fixa mig och så, äta lite och greja. Sen ska jag ta bussen in till Kalma och köpa en jacka, sen vidare med bussen till Öland, för halloween fest grejs hos en i klassen, och där stannar jag tills typ 8 i morgon på morgonen. Så jag kommer typ inte blogga alls mycket idag eftersom jag inte kommer hinna det. Men får försöka lägga upp ett tidsinställt och så, vi får se :)
Random bild.
 
Men nu ska jag fixa mig lite och så. Det blir nog bra. Sen fixa ett tidstinställt inlägg, sen äta och sen mot Kalmar och vidare mot Öland och träffa massa människor. Awesome! 
Men pusspuss :*

Bakat massa cupcakes idag!

Hej kompiar!
Idag har jag inte bloggat alls bara för jag har varit med Melinda och vi har bakat massa cupcakes hela dagen :)
Massa fina färger på dom :3
Micrade marschemellows, blev inte lyckat :(
Omnomnom :3
Omnomnom :3
Omnomnom :3
Omnomnom :3
Omnomnom :3
Omnomnom :3
 
Åh, snart ska jag äta upp allihop :) Mihih, dom är seriöst sjukligt goda :)
Puss :*

TILL DIG AMANDA!

Nu bloggar jag bara för att Amanda vill det :D
 
Så Mandis? Äru nöjd nu? :D
 
Nemen nu är jag med Melinda och vi snackar skype som vanligt medSamme, Victor och Amanda :) Trevligt trevligt. Vi har åkt massa moped till affären osv, och nu ska vi fortsätta med det vi gör. Puss :*
Hoppas att du är nöjd nu Amanda? :)
 
 

Snart Melinda!

Hej mina vänner :)
Sitter och pratar med typ Samme, Danne och Victor på skype nu medans jag väntarpå att Melinda ska komma och sova över här inatt igen. Awesome. Ska till affären och köpa massa saker till vårat bakande i morgon, då vi ska baka massa cupcakes, massa awesome :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Haha, ni får massa gammla bilder på mig, lite smått kul faktiskt.. Nemen bloggar mer sen, pussen :*
 

I smile because I can now!

 
 
Mihi, I can smile again! :D

INGEN TANDSTÄLLNING LÄNGRE! :D

Hej kompisar!
Har precis kommit hem från första besöket hos tandläkaren för idag och jag har ingen tandställning längre :D
Ignorera mössan och allt, men jag har ingen tandställning längre! Så sjukt glad just nu :D
Pappa och jag åkte förbi vattnet idag med, så fint! :)
 
Men nu ska jag jobba lite på en ny header, sen åka till tandläkaren igen.
 
Pusspuss :*

Dålig uppdatering osv.

Förlåt för dålig uppdatering, men har varit ute och åkt moped med Melinda hela dagen och sen vid 3 åkte vi till farmor och firade henne för hon fyller år idag. Men jag lägger upp bilder därifrån sen.
Random bild..
Men nu ska jag in i duschen och sen sak jag se "vänner" och mysa ner mig i sängen och tagga inför i morgon då jag ska ta bort min tandställning :'D Whoop Whoop! :')
 
Men pusspuss :*

Morgon!

Hey kompisar!
Vaknade precis med Melinda bredvid mig och nu ska vi ut och åka massa moped igen! Mysigt. Har såklart med mig kameran :')
 
 
Hitta små söta saker igår när jag va ute och åkte bil med pappa, så söta! :') <3
Nemen nu ska vi gå ut, puss :*

Outfit!

Hej kompisar!
Har precis kommit hem från att havarit hos mormor och ätit kakor och lite. Nu ska jag läsa min nya SOLO tidning och musik. Mys! 
Tröja: BikBok // Byxor: PimKie // Bälte: H&M
Bytte kläder förut, så detta har jag på mig nu :)
Lite random bild.. 
 
Men nu ska jag läsa solo, lyssna på musik och försöka fixa ihop en ny header, även få massa inspiration till kläder och håret :)
 
Puss :*

Dagens outfit!

Tröja: Trader/Nelly.com // Byxor: PimKie Berlin
 
Sämsta bilden, men dom andra gick inte att visa :o Men aja, mamma är dålig på att fota, okej?
 
Idag kommer nog Melinda hit och sover här inatt. Mycket trevligt! Sen händer det inte så mycket. Är taggad till måndag och onsdag till tusen, sen tills på fredag till tvåtusen. Awesome! :D 
Nemen nu ska jag se film eller något, vi får se.
Puss :*

Köpt i Köpenhamn!

Här visar jag dom två saker jag köpte i Köpenhamn :)
 
Stickad kort tröja från BikBok, 99 kronor.
 
DipDye shorts från Topshop, 129 kronor på rean, innan 399 kronor. Dock en storlek för stora, men hann inte leta reda på ett par mindre, men dte är okej. 
Gissa vem som längtar till sommaren nu bara för att få använda sina nya shorts? Jo jag såklart! Jag ska inte använda dom förens det är varmt nog att gå i shorts, så länge får dom hänga på min klädhängare och se fina ut :') Jag är faktiskt himla nöjd med båda två. Tycker om dom! 
 
Men som sagt så ska jag sova nu, för i morgon kväll kommer Melinda hit och sover över och vi ska ha knas igen.
Puss :*
 
 

Awesome resa!

Hej kompisar!
Har precis kommit hem efter resan i Danmark, det var massa kul! Vi åt massa mackor, godis och sånt, gick på Louisiana, gick en sväng på Ströget och åt donken mat. Bra dag. Hann knappt kolla i affärerna på Ströget för vi hade så lite tid på oss, men han ändå köpa två saker som ni får se i nästa inlägg :)
Men nu lite bilder från resan, tog inte alls många :(
 
Lamp rummet :3
Vid Louisiana :3
Också vid Luisiana :3
Så sjukt fint väder vi hade :)
Lärare Ove :3
Jag och Emma :)
Ellie och Emma, så söta :)
Matilda och Ebba, så söta dom med :)
Ebba, finfin hårfärg hon har :3
Vår nya kompis :)
 
Men mer bilder kasnke kommer i morgon, för nu ska jag sova och göra ett inlägg om vad jag köpte, sen sova himla skänt och länge tills i morgon :)
Puss :*

Nu mot Danmark.

Nu är vi taggad och åker mot Danmark :D


Ellie och jag sitter typ längst fram med alla lärare, inte mys, men kul :3
Bloggat mig mer under dagen om det går, puss :*

I Danska landet!

Hej!
När ni läser detta är jag i det danska landet och har det förhoppningsvis kul. Jo dte kommer det att bli. Jag hoppas verkligen att ni har det kul också, typ kastar snöbollar eller gör snöänglar, eftersom alla på facebook skriver att det snöar så kan man göra sånt nu i den lilla snö som finns :')
 
Mihih, ni får en bild på den danska flaggan i brist på annat :')
 
Puss allihopa :*

Trött, glad tjej!

Hej kompisar!
Vaknade nyss och är redan klar att åka. Sitter här i flätor. stor tjockiströja, leggings och osmnnkad och väntar på att pappa ska köra mig in till Kalmar så jg kan åka vidare till Danmark! Är taggad på det! Sen blev jag glad för det var litelite snö uta, amazing! <3
 
Titta, lite snö ut :)
Lite smått trött och nerdrogad bild, men den får duga, orkar inte ta någon med systemisen, för den är nerpackad redan. Låter som om jag har med mig massa med saker men har bara med mig kamera, bok, ritblock, pennor, godis och mack och läsk och kudde. Ska ju bara vara borta en dag :') Men kommer ändå bli awesome! :'D <3
 
Men nu ska vi åka, pusspuss, kommer kanske blogga när jag kommer hem :*

New in today!

Hej kompisar!
Idag blev det en vanlig dag i skolan med lektioner och awesome vänner! Efter skolan gick jag och Ellie lite på stan och fick med mig två linnen hem. Sen tog jag bussen hem och där väntade ett paket på posten med en tröja i, awesome!
 
Blått linne från H&M, 79 kronor.
 
Svart linne från VILA, 50 kronor. 
 
 
Sticakd tröja köpte pappa från Tradera, men den va ny och kommer innan från Nelly.com/VILA. Kostade cirka 100 kronor med frakt.
 
Nu ska jag göra naturkunskaps uppgiften och skicka in den, sen ska jag sova och packa och tagga inför en dag i Danmark i morgon med awesome vänner :D
Puss :*

Årets skolfoto!

Postar en bild på årets skolfoto på mig medans jag är i skolan och har det tråkigt. 
Så inte fint. Är inte nöjd alls med den bilden. Ser likadan ut som i 9:an, inte okej. Men får hoppas på ett bättre nästa år helt enkelt :')

Tips!

Nu sk ajag tipsa om "Clearasil". Dom två produkterna jag har är grymt bra, har använd dom ett tag nu och märker skillnad direkt och man får så fin hy och den blir len osv. 
Först använder jaf "Deep cleansing toner" varje morgon och kväll, sen på kvällen efter den fösta använder jag också "3 in 1 exfoliatin cream cleanser". Jag tycker verkligen att jag ahr fått en bättre hy och den är len och fin. Så jag sätter högsta betyg på dessa två produkter. 
Föresten så lutar dom väldigt gott med, det är ett plus!
Awsome båda två. Helt klart värt att köpa. Kostade runt 40-50 kronor styck. 
Jag måste köpa nya när mina är slut!
Puss :*

Outfit!

Hey kompisar!
Det regnar en himla massa ute, inte kul alls ju D: Vill inte till skolan bara för det regnar och vi går länge idag och vi har idrott första passet, orkar inte! Men får la göra det bästa jag kan eller så.. Går som dagt lång dag idag, ända till klockan 10 över 4, det är inte kul. Och efter det ska jag till affären och köpa lite gått att ha med mig i morgon på resan till Danamrk. Kommer bli massa kul, först konstmuseeum, sen kanske vi ska stanna i Köpenhamn, mysigt. Så det kommer komma en himla massa bilder sen, om jag inte glömmer kameran hemma.. Men det ska jag inte :') 
Nu dgaens outfit:
Tröja: H&M // Byxor: H&M
Jag har redan 2 såna tröjor, en blå och en brun/beige. Och igår beställde jag en svart med, dom är för sköna och mysiga :')
Idag har jag inte fixat mitt hår något vidare, så det är knas. Men det är okej. 
 
Nu ska jag fråga om pappa kan köra mig till bussen för det regnar, sen ska jag försöka hitta till det ställe där vi har idrott och sen idrotta lite med klasssen. Inget bra start på dagen..
Puss :*

Pepp på livet osv.

Hej kompisar!
 
Nu ska jag skriva att jag är jätte pepp på livet typ. Ska ta bort min tandställning som ha gjort att jag inte kunnat le på typ ett år, ska ta bort den på måndag, är sjuk taggad. Sen har jag beställt nya tröjor och bikini och så, sen till Ullared och köpa massa smink som är mycket billigare där en här. Sedan jag bytte skola och linje och det så har skolan varit awesome, har underbara vänner där som gör att jag blir peppad och tycker att allt är kul. Det är bra och roligt. Jag är verkligen taggad på allt. På måndagen på höstlivet, alltså nu på måndag, eller kanske tisdag, what ever. Då ska jag "börja om". Har sagt det så många gånger nu, men nu är jag verkligen taggad och peppad på att liksom "börja om". Inte helt liksom som att bli en helt ny människa, men jag ska "börja om" på mitt eget sätt, och jag tror att det kommer bli rätt bra. Jag "börjar om" bara för jag inte är helt nöjd med mig själv, men det är ändå därför jag är peppad och så, för att jag ska "börja om" och bli nöjd. Hoppas jag i alla fall. Det tror jag, och det märker vi sen. 
Jag ska även börja blogga mer och försöka göra roligare inlägg och mer bilder, som jag tagit på mina dagar och så. Hoppas på att det kommer att bli kanon bra. Ska fixa en ny header och sånt till bloggen med, eller jag ska försöka. 
Nemen detta blev ett ganska tråkigt inlägg tycker jag, men nu vet ni. Egentligen behöver ni inte läsa detta om ni inte vill, men jag tyckte att det var lite kul att skriva detta, behövde någonstans att "skriva av mig" eller vad jag ska kalla det. What ever. 
Jag är som sagt i alla fall taggad och peppad på allt nu, detta kommer att bli bra. :)
Random bild osv. 
 
Men hehe, pepp pepp.. :')
Puss :*

Chill med Vecko Revyn!

Hey!
Har precis kommit hem från skolan och Vecko Revyn låg i postlådan och väntade på mig. Så nu ska jag sätta mig i lilla soffan och läsa den och äta äpple. Mysigt! 
 
 
 
Letar efter massa inspiration och ska ha det himla mys. Hoppas er dag blir lika bra som min :)
Puss :*

10 saker innan jag dör!

10 saker jag vill göra innan jag dör.
1. Tatuera mig massa.
2. Åka till Thailand.
3. Bli fotograf.
4. Pierca naveln.
5. Bo i en igloo.
6. Krama en isbjörn.
7. Klappa massa humlor. 
8. Sova under bar himel med massa awesome pepz.
9. Åka till Japan.
10. Åka till Australien ch träffa Clinton Cave. <3
 
Maha, tråkiga saker jag vill göra egentligen, men ändå! :')
Random bild :3
 

Morgontrött!

Hej kompisar!
Är så sjukt trött just nu! Orkade knappt gå upp, men jag gick upp och fixade mig och sitter nu i värsta mysiga tröja. Mys! Ska snartåka till skolan, men vi går bara till 11 idag så det är himla chill. Sen ska jag hem till farmor och Gun och städa där igen. Måste ha pengar både till jag ska till Danmark och Ullared. Dock inte köpa så mycket men måste ändå ha pengar med mig. Sen efter farmor ska jag duscha, "plugga" eller göra en liten uppgift och sen se "Vänner" hela dagen. Massa chill. 
Men först dagens outfit..
Tröja: H&M // Byxor: PimKie i Berlin
 
Idag är jag så oseriös som man bara kan bli, bara för jag är över trött..
Men ändå mer seriös än innan. 
 
Jag har bestämt att jag ska bli bättre på att fota till bloggen, nu är det bara mina fotade bilder på morgonen, men ska fota under hela dagen eller i slla fall när jag är hemma, orkar inte dra med systemisen till skolan. Men hemma ska jag fota massa och lägga ut, det börjar bli tråkigt att läsa min blogg efetrsom det bara är "Dagens outfit" hela tiden, så idag ska jag börja bli bättre med bilder hit, okej? :')
 
Men måste dra nu, får blogga mer sen, pussar :*

Star for life!

Åhåhåh, har haft en underbar kväll på Star for life med Ebba, Emma, Lovisa och Eleonor, Matilda och Julia. Helt awesome! Först övade vi massa, sen åt vi lite på Max, sen uppträdde vi och det var grymt! :D
 
Wöta vi är ibland :3
 
Men nu ska jag sova himla massa och bloggar i morgon, puss :*

Massa inspiration.

Bilder från Weheartit.com.

Today's outfit!

Hej mina kopisar!
Idag är en jobbig dag. Först skola till kanske halv tre eller något, sen vid tre ska vi till Kalmarsalen för attöva inför "Star for life" sen runt sju tiden börjar "Star for life" och då ska vi sjunga massa låtar och så. Sen kommer inte jag hem förens typ tio eller något. Så jag bloggar i skolan och sen när jag kommer hem om jag orkar, sen kanske jag slänger upp ett mobilblogginlägg också om jag har tur och hinner det. Men först dagens outfit! :')
 
Linne: New Yoker // Byxor: BikBok
Kör på plattat hår med lite lockar i idag, det känns bra och så! :') Haha. 
Jag tror att dagen idag kommer bli bra, eller jag hoppas det. Sen ska vi även käka donken idag, awesome! :')
Nemen, jag bloggar mer sen när jag har tid. Puss :*

Tråk!

Mitt ansikte fastnar inte på bild, men såhär får det banneme bli i morgon.. 
Har fortfarande SÅÅÅÅÅ kul på skype med Amdan, Melinda, Danne och Victor...
Nemen nu ska jag snart sova osv, pusspuss :*
Förlåt för tråkiga inlägg idag... :(

Lite ego pics!

Haha, eftersom jag ahr så kul me Amanda, Melinda och Victor på Skype så tar jag massa ego bilder :')
 
 
 
 
Ne nu får det banneme räcka! Ska hitta massa alla barnen historier och berätta för knasarna :')
 
Puss :*

GIF!

Gjorde en liten gif (a
cam
 
Haha lite knas, men ändå :D
 
Puss :*
 

Platt VS lockat?

Har en liten liten fråga till er alla. Ska jag ha plattat eller lockat hår i morgon på Star for life? Vet att ingen kommer kommentera för det är redan i morgon, men ni kan ju alltid kommentera när ni tittar in på bloggen, eller kommerntera någon dag efter bara för skojs skull :)
Plattat..
Eller lockat det är frågan..
 
Nemen jag tycker att alla ni som läser detta NU och fram till klockan 5 i morgon bitti ska kommentera vad ni tycker, okej? :D 
Blir bara glad av att få höra vad ni tycker är bäst på mig :)
Puss :*

Home from school!

Hej kompisar!
Har precis kommit hem från skolan och ska äta lite och se vänner och börja skissa lite på "kandlandy" Vira till bild uppgiften. Trevlig måndag ^^
 
 
Bara för jag har bildbrist och doma hära bilderna är smått söta :3
 
Men dagen idag ahr varit massa bra. Dock inte hänt så mycket, men att träffa vännerna är awesome!
Puss :*

Outfit of today!

Hey kompisar!
Idag är det eb helt vanlig dag i skolan med tråkiga lektioner och så. Men om en vecka tar jag bort tandställningen och då är det också hörstlov. Så himla skönt. Men jag har alldeles för mycket att göra då, ingen tid att sova på förutom dom 2 helgerna och sen tisdagen. Inte bra. Får invänta jullovet och kunna sova då :')
Men nu får ni en dagens outfit bild..
 
Tröja: Bikbok // Byxor: Gina Tricot
 
Mitt hår är alldels knasigt idag, i alla fall luggen. Så nu ska jag gå ner och se om jag kan fixa den innan jag ska åka till Lydia och det.
Puss :*

Planering vecka 43 och 44.

Har gjort en planering över vecka 43 och 44 så ni kan se vad jag gör och när jag kan blogga och så :)
Så ser mina närmaste veckor i. Förlåt för massa stavfel i bilden, men orkar inte ändra det, men ni fattar nog i alla fall ;) Dom dagarna då det inte står något på har jag inget att göra och då kommer jag blogga som vanligt :)
Puss :*

Roadtrip!

Hej kompisar!
Förlåt för ingen uppdatering alls, men jag och Melinda har varit ute och åkt moppe hela dagen. Vi har åkt hur långt som helst och varit vilse och kört fast och allt möjligt, så hr inte haft en chans att blogga. Men här kommer lite bilder i alla fall :)
Första stoppet!
Typ andra stoppet.
Här körde vi fast i ett dike..
 
Knas!
Denna bild får avsluta dagen.
 
Nu ska jag in i duschen och sen Awkward och Williams lista och Vänner.
Puss :*

Höst foto + dagens outfit!

Hey kompisar!
Nu sitter jag här med Melinda och har precis varit ute och fotat massa, himla kul så här kommer lite bilder.
:3
Ny profilbild på facebook :3
Ny omslagsbild också :3
Melinda är himla massa fin :3
Fortfarande massa fin :3
Hahh!
 
Tröja: Cubus // Byxor: Bikbok // Skor: skopunkten // Jacka: Hur gammal som helst // Halduk: Vet inte
 
Nemen nu ska vi se film, så bloggar mer sen!
Puss :*

Kvälls foto!

Whoppwhoop! :3
Love <3
Awi! :3
:3
;3
Knasig dag :3
Awesome vän :3
Mahah :3
 
Nemen, nu ska vi äta himla massa godis :D
Puss :*

Hemmagjord pizza mys!

Hej kompisar!
Idag var det också en sån där dag då vi i min klass fick sluta tidigt. egentligen skulle vi slutat nu, men slutade 14.20 istället, massa chill! Så när jag kom hem så gjorde jag pizza och satt och åt den och redigerade lite bilder till kompendiumet. :)
 
Omnomnom!
Random bild på när jag äter :3
Så snart kommer Amanda hit och då ska vi fota en himla massa och ha grymt massa kul :)
Pusspuss :*

Skola!

Hej kompisar!
Sitter på foto lektionen med mina fina vänenr och redigerar massa bilder. Massa kul!
Höstig knasig bild på mig..
Höstig fin bild på Ellie :)
Älskar hösten en himla massa :D
Men nu ska vi ha typ musi, så får blogga mer sen, puss :*

Dagens outfit!

 
Tröja: H&M // Väst: Second hand // Byxor: Bikbok // Halsband: Cocoo.se
 
Idag är det som vanligt ännu en skoldag som väntar, fast med massa roliga lektioner, typ foto, musik, teater grejs och naturkunskap. Faktiskt helt chill. Sen efter skolan ska jag kanske tträffa Amanda, men det får vi se då. Sen i morgon kommer Melinda hit och sover en natt, awesome! :D
Klockan är inte alls mycket och det är mer än en timme innan bussen går men jag är helt klar med att ifxa mig och allt så jag vet inte riktigt vadjag ska göra nu till jag ska åka till bussen, men det märker vi, kanske se en film :)
Men jag bloggar mer i skolan och ,er sen, puss :*

Om allt går som planerat..

Åh, om allt går som planerat så kommer detta bli mer än awesome! Ni ser ju vart jag och min fina vän funderar på att åka :) Awesome! <3
Hihi, kommer berätta mer sen :)
Puss :*

Känslan

Känslan som uppstår när svenskan vid ttp halv 3-4 är inställd och jag slutar nu istället är underbar! Så nu sitter jag på bussen på väg hem och ska då kanske ut en sväng med hästen och hoppas på att min tröja kommer idag. awesome.

En liten bild på morfar och mig för himla länge sen :3
Men jag bloggar mer hemma sen, puss :*




Forever alone i en skola!

Hej vänner!
Sitter helt forever alone i skolan nu, ingen av mina vänner är här än, okej vi börjar vid 10, så jag kan förstå dom. Men jag underhålelr mig själv genom att äta macka, drick festis och se på "vänner". Så snart kommer nog mina vänner också :)
Jag har verkligen så kul just nu att jag inte ens orkar ta en bild, utan tar en från igår.. 
Bjuder på ful möss bild också..
 
Min katt är hyffsat söt idag :3
Nemen, nu ska jag fortsätta se min film, puss :*

Outfit of today!

Hey komis!
Har vaknat och klätt på mig och lite nu och ska snart till bussen och till skolan, även att jag börjar 10, så åker jag dit som vanligt och får sitta i skolan i 2 timmar. Men då kan jag blogga lite :)
Men först dagens outfit!
Tröja: H&M // Jeans: Cubus
Idag var mitt hår kaos på morgonen, men jag lockade till det så nu är det inte lika kaos :) 
 
Men bloggar sen, puss :*

Ännu med mys!

Hey!
Har precis kommit in efter att ännu en gång idag varit ute och fotat lite höst. Och nus ka jag mysa i min soffa med varm choklad, tända ljus, knäckebröd och film!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så nu ska jg se film och hoppas på att mitt hår bli som jag vill i mogon så bloggar jag mer då, puss :*
 
 

Höst! <3

Alltså! Jag har nog blivit himla beroende av hösten, alla färger, alla löv, allt. Så jag gick ut och fotade lite, men inte så bra lite snabbt nyss, mys!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så, det var lite höst bilder! Älskar hösten som ni nog vet! :)
 
Pusspuss :*

Me and ma homies!

Hej!
HAr nyss precis kommit hem från skolan nu och är sjukt trött. Så ska se film och äta kakor och kolla H&M katalogen som kom idag :)
Me and ma homies :3 
Så söta är dom! Ellie la upp denna på Facebook och då ville jag ha den här med :)
 
Pusspuss :*

Dagens outfit + ny hårfärg.

Hej kompisar!
Idag är det som vanligt min korta dag i skolan då jag går till 11, massa chill. Så jag ska snart åka till skolan och sen hem igen, awesome!
Men först bilder på min outfit och min nya hårfärg.
 
Linne: BikBok // Jeans: H&M // Halsduk: Vet inte // Bälte: H&M // Armband: Cubus och Kicks // Ringar: Cocoo.se och en köpte jag i Krakow
Lite fel färger men, det är typ svart nu och inte ett dugg lila.. Men i alla fall helt okej i topparna. Utväxten blev la lite knas, men det är okej. Sen är det faktiskt nästan mörkare än vad det är på bilden, så ja, nästan svart c: 
Men nu ska jag åka till Lydia osv, pusspuss :*

Fin vän!

Hey!
Har precis kommit hem från skolan och läkare, det gick bra. Ska röntga knät igen!
Menmen, jag har verkligen en super fin vän, jag fick lila hårfärg av henne idag, så fin :D
 
 
Finaste färgen ever och av min väldigt fina vän Ebba! Så ikväll blir det att färga och se hur det blir, kan bli bra men kan också bli misslyckat. Det är sånt som vi märker :D
 
Pusspuss :*

Idag är en bra dag.

Hey kompisar!
Idag är en bra dag, tror jag i alla fall. Först skola till typ 1, sen in till läkaren med mitt knä och sen hem igen. Ganska bra dag alltså eftersom vi har film lektioner nu på morgonen och sen naturkunskap och sen bild, fast den missar jag D:
Men här kommer bilder på hur jag ser ut idag i alla fall.
 
Tröja: H&M // Väst: Second hand // Byxor: Gina Tricot // Skärp: H&M
Och ja, jag kör fortfarande på lockigt hår icg typ mittbena av något slag. Trivs bra i det, inte i platt, så är det bara. 
 
Nemen nu ska jag iväg och borsta tänderna och sen åka till Lydia, sen mot skolan och vidare.
Pusspuss :*
 

Vänner!

Hey kompisar!
Sitter i min säng och kollar på massa avsnitt av "vänner", min nya favorit! Har tyvärr inte orkat blogga idag, har haft en riktig tråkig och dålig dag, så jag har barar målat, sett film och redigerat film till skolan i morgon. Chill, men det finns inget att blogga om då. Men i morgon tar jag nya tag och börjar blogga igen mycket bättre än idag! :)
 
Pusspuss :*

Skit väder!

Hey!
Vaknade nyss och kom på att jag har ledig dag idag. As nice! Men så är det skit väder ut, det ösregnar och är kallt. Så jag bestämmer att jag ska sitta inne och äta kakor och mackor och se på film. Det är min måndag det! Chill! Men i morgon är det först skola sen ska jag till läkaren med mitt knä igen. Det blir bra.
 
 
Min härliga och nyttiga frukost idag :3
Men jag ska se film nu så fort Emil slutar puffas på facebook :( Sen ska jag en snabbis till hästarna och se så dom inte flytigt iväg någonstans.
Pusspuss :*

Some random!

Hey!
Nu är jag en himla massa glad eftersom jag och pappa "vann" den där tröjan på tradera för 50 kronor, as nice!
Blommor :3
Min katt är massa söt idag :3
 
Men nu ska jag först ut till hästarna sen ska jag se massa film oc läsa massa bloggar och få massa inspiration om allting! 
Pusspuss :*

Segaste dagen på länge!

Hej.
Idag är en mycket seg dag. Jag har bara suttit och målat ramar, sett film, ätit och myist med min kissekatt. Har även kollat på tradera och hittat en mysig stickad tröja som jag budade på. Så hoppas på att "vinna" den eller vad man ska säga :) Den är mysig och fin, perfekt! 
Såhär ser den ut, fast den är vit egentligen. Mysig är den i alla fall. Det ät typ bara 6 minuter kvar innan den "går ut" och pappsen har högsta budet, hoppas den blir min! (a  Hihi, nemen snart ska mamma och jag åka och hälsa på mormor igen och käka massa kakor som vanligt! Omnomnom! 
 
Bloggar mer sen, pusspuss :*

Now you just somebody that I use to know

Hej!
Vaknade för en stund sen, men somnade redan runt 8 igår, var så sjukt trött (a
Men idag ska jag bara chilla, typ film och fota lite. Sen ikväll kommer Melinda hir och sover här inatt eftersom vi är lediga i morgon. Awesome! 
Men först nu får ni dagens outfit bilder.
Tröja: H&M // Jeansväst: Second hand //  Byxor: Bikbok
Pärlarmband: Cubus och Kicks // Silver armband: Fått av min faster
 
Så ja, nu ska jag forsätts se "vänner", är verligen fast i den serien. Så bra! Så jag lovar att jag kommer blogga mer sen.
Puss :*

gymnasiemässa outfit!

Hey!
Har precis kommit hem från gymnasiemässan. Vart faktiskt kul att bara sitta där och måla och sen dansa vid 2 tillfällen. Sen sprang även jag, Matilda och Ellie runt och åt massa saker som fanns vid programmen, ganska gott. Sen innan jag kom hem åkte mamma och jag in till en second hand affär och hittade äntligen en jeansjacka som jag ahr gjort om till väst nu, awesome! Ni får se bild sen för nu ska jag se "Vänner" och äta lite godis. Men först dagens fula outfit.
Ful/fin tröja från skolan // Leggings: Mamma // Linne: New Yoker
Det står "Bli bildad" på tröjan...
Men i alla fall så var alla i min klass som sjöng och spelade på mässan super duktiga. Så bra var dom :D
Men pusspuss, bloggar mer sen :*

Dansa Dansa Dansa.

Hej!
Har precis kommit hem från Lydia där vi övat massor på dansen tills i morgon på gymnasie mässan. Sjukt jobbigt, har övat kanske en kvart idag i skolan med alla som ska vara med och jag kan ingeting... 
Men efter skolan odag följde jag med min saknade vän Melinda till stan och så. Sen hem och nu se "vänner! igen med milkshake och godis :)
Omnomnom!
Men i morgon kommer jag knappt vara hemma, ska vara i skolan och måla hela dagen och dansa 2 gånger eftersom att det är gymnasie mässa. Så jag får blogga innan och efter det :3
Pusspuss :*

It's autumn

Emma, jag och Ellie var ute och fotade på fotolektionen idag. 
Av Emma.
Av Emma.
Av Emma
Av Ellie
Av mig.
Av Emma.
Av Ellie
Av mig.
Av Emma.
Av Ellie.
 
Mihih, erkänn att mina vänner tar fina bilder? :3
Sen när jag kommer hem måste jag fota massa till mitt kompendium. :3
Puss :*
 
 
 
 

Skjort dagen!

Hey!
Snart dags för ännu en dag i skolan, fast med roliga lektioner + teater. Chill. Fast ännu mer chill på måndag för då är jag ledig :') Men idag är det skjort dagen i skolan och jag har då en skjorta på mig :3
Skjorta: Fick av mamma // Linne: H&M // Leggings: Mammas, säkert fån KappAhl. 
Armband: Cubus och Kicks // Klocka: Runns.se // Korsring: Cocoo.se // Annan ring: Ullared
Och jag kör forfarande på lockigt hår eftersom det inte sliter på mitt hår och då blir det säkert fint snart :)
 
Men nu ska jag ner och äta sen åka till Lydia, pusspuss :*

Home again!

Hey!
Hemma efter en dag i skolan och en liten rund på stan med Ellie. Himla trevligt :)
Fail bild..
Men nu ska jag äta min mat och kaor och kolla på "Vänner" tills jag somnar. 
Puss :*

Nytt!

Hey!
Som ni förhoppningsvis ser så har jag ny header och har gjort om en aning här på bloggen, Är nöjd nu, men headern är mest tillfällig, men ändå helt okej nöjd :)
Men i alla fall så sitter jag i bild salen och har massa rast nu, sen ska vi har svenska. Sen hem och äta massa mat! :3
Ge mig himla massa höst nu! :D
Sen när jag kommer hem ska jag sätta upp håret i en mysig toffs och sen ska jag ut och fota lite. :3
 
Pusspuss :*

Otfit + dagens planer!

Heehey!
Idag är det orientering i skolan. Jag kommer förvirra bort mig en himla massa. Inte kul... Så ska ta en senare buss idag men är ändå vaken som jag brukar och det är nu 1 timme kvar tills jag ska åka till Lydia. Knas. Men ni får en dagens outfit bild så länge.
Tröjan köpte jag på BikBok igår // Linnet kommer från Gina Tricot // och leggingsen är mammas
Och sådär ser jag ungefär ut idag. 
För övrigt så älskar jag min stora mysiga tröja, den är så mysig :3 Massa kärlek till den!
Sen vill jag tacka mina fina klasskompisar för en trvlig dag igår, tycker vi borde göra om det :) <3
Inte för jag tror att någon av er läser detta, men om ni gör det så tycker jag att det var kul igår :) 
Men jag bloggar när jag är tillbaka från orienteringen sen, om jag nu kommer tillbaka...
Puss :*

Dagens outfit!

Ignorera mitt ansikte? Det fastnade inte på bild idag, och jag har en dålig ansikt och hår dag. OkeJ? (a
Tröja: Cubus // Byxor: BikBok
 
Mihi, hittade denna bild på Julias facebook och måste lägga upp den här eftersom alla som va med mig idag är med på den :)
Jag, Ellie, Emma, Lovisa, Emil och Ebba. Så söta dom är! :3
Nu ska jag äta min muffin som jag fick av Emma, den är god :)
Pusspuss :*

Bra dag.

Jag låter dessa bilder tala om hur bra dag jag har haft med fina klasskompisar :)

Vi åt massa mat på max.

Ebba köpte en tårta som vi 7 delade på :3


Sen åt vi glass på donken, så vi har typ bara ätit massa idag.. Vi gick även runt lite på stan för att hitta kläder till Lovisa, så passade på att köpa en tröja :3

Så nu sitter jag på bussen hem och ska sen kanske till farmor och sen hem och blogga lite till :)
Puss :*


Awesome dag!

Idag är en awesome dag! Föst blev matten inställd så jag, Ebba, Emma, Ellie, Lovisa och Emil gick till Maxi och köpte massa gott, sen vid typ 12 ska vi till Max och käka, sen hem till farmor och äta massa. Men jag kan säga att denna dagen är mer än awesome! :D
Söt bild på Ebba och Emma från i måndags :3
Instagram bild :3
 
Pusspuss :*

You'r out of my life.

Hey!
Vaknade för en stund sen och har precis fixat färdig mig och ska äta lite frukost. Och sen åka till skolan med mina fina vänner :)
Knasig morgon bild.
Inte lika knasig morgon bild. 
 
Så idag går jag till 11 i skolan, och efter det ska jag och några vänner från klassen till Max eller Donken för att fira Emma som fyllde 16 igår. Awesome! :)
Men jag bloggar mer under dagen, puss :*

Höst mys!

Åh, det känns som att det enda jag bloggar om just nu är hösten och hur mycket jag tittar på film och äter saker. Men jag har inte så mycket att blogga om, så idag blir det ingen dagens outfit eftersom jag hatar mig själv idag lite smått.
Ska äta massa gosaker nu :3
Och för första gången i mitt liv ska jag ha tända ljus helt själv.. Mys är det i alla fall. 
 
Så bloggar sen, puss :*

Love autumn!

 
 
 
 
 
 
Nu är det fint och mysigt ute och jag är massa glad för det! 
 
Mina planer för idag är för övrigt, skola, duschen, fixa naglarna, fixa en header, fixa håret så det blir osm jag vill och sen ikväll ska jag se något avsnitt av vänner och sen sova himla skönt! :)
Jag funderar på att åka til en riktig frisör och färga mitt hår eller något men jag får se. Det enda jag vet är att jag ska ha mittbena och lockigt hår, det får bli bra så. Vad tror ni? :)
Puss :* 

Film!

Hey!
Har percis filmat färdigt en liten film i skolan. Trevligt trevligt.
Bild från igår eftersom jag ser massa förjävlig ut idag.. Där av ingen bild på morgonen. 
 
Me nu har jag i alla fall bestämt mig för att köra på mittbena och lockigt hår. Punkt. För det är lättast och finare än mitt platta hår och mittbena, det ser knas ut. Punkt.
Men jag bloggar mer hemma, puss :*
 

Movie Time!

Hola!
Känslan av ny rakade ben är den bästa!
Nej men har jag precis duschat och rakat mina bena, as skönt! Så nu ska jag lägga mig i min mysiga säng och se gårdagens avsnitt av Awkward och Williams lisat. Skönt avslut på denna dag :D
Bara massa mys nu :3
 
Pusspuss :*

Lovely autumn!

Som ni redan vet så älskar jag allt som har med hösten att göra.
Så när jag kommer hem ifrån mormor och så, då sk ajag göra en ny lite höstigare header eller något, i alla fall en ny header :)
 
Pusspuss :*

Outfit of today!

Förlåt för en surig bild..
Tröja: H&M // Hasduk: H&M // Byxor: Gina Tricot
Klocka: Runns.se
Små armband: Kicka // stort armband: Cubus
Ring: FRån en affär i Krakow

Vaken himla tidigt!

Godmorgon kompisar.
Idag börjar min skola vid 10 precis som alla andra måndagar och bussen går kvart över 9. Och jag är redan vaken nu? Vaknade vig halv 7 om man ska vara exakt. Men det känns himla skönt att vara vaken såhär tidigt och veta att jag har massa tid på mig innan jag ska åka mot Lydia, för det gör jag runt 9 tiden och det är ju mer än 1 timma dit, känns grymt skönt. 
 
Lilo och Stitch är för söta :3 
Denna bild får också avsluta detta inlägg :)
 
Puss :*

Lite shopping!

Hey.
Har precis kommit hem från Kalmar med mamma. As nice! Hittade lite fina saker, som ni ska få se nu.
Armband: Det stora är från Cubus 50 kr och dom små är från Kicks 50 kr // Klädhängare: Ikea 129 kr // Halsduk: H&M 80 kr // Väska: Stadium 450 kr
 
Är massa nöjd med dagens shopping. Har äntligen en väska som inte är för liten, inte sönder och inte knasig. En helt perfekt väska helt enkelt. Får plats med dator, antecingsbok, skissblocka och allt annat i den utom min kamera, vilket inte är alls bra, men jag ska komma på ett sätt att få med den i väskan i alla fall :)
Och nu ska jag se lite på Vänner sen sova typ. Mihihi :3
 
Puss :*

Outfit right now.

Tröja: Carlings // Jenas: H&M // Skor: Skopunkten // Jacka: H&M
 
Såhär ser jag ut just nu, men innan mamma och jag åker in till Kalmar ska jag byta kläder och även fixa om mig lite, så det kommer nog komma en till dagens outfit idag, mihihi :3
 
Men just nu chilalr jag med musik och läser massa bloggar, har varit i hästarnas hage och fixat där hela dagen, så nu är det skönt att bara chilla lite, sen ska jag ju som sagt in till Kalmar och köpa väska, leggings och en klädhängare till mitt rum, har nämnligen städat rummet igen och nu ska jag ha lite kläder inne på mitt rum osv. Sjukt bra! :)
Jag verkligen älskar cupcakes som ni kanske vet, detta läppglans kommer från Bluebox.se och det gör även handkrämen i bakgrunden och det andra läppglanset kommer nog från Lagerhaus eller Kappahl. Så söta :3
 
Bloggar mer sen, pusspuss :*

Pepparkakor, musik och jul längtan!

Sitter nerbäddad i min säng och äter pepparkakor, lyssnar på musik och längtar till julafton och vintern. Ska snart hjälpa mamma med att flytta om i hennes rum.. Sen i morgon ska vi in till Kalmar så jag kan köpa mig en ny skolväska (igen) haha, nej men den jag har nu är sönder så om det regnar så regnar det in i den och min andra är för lite och jag vill inte ha min ryggsäck just nu, så får bli en ny och man kan inte ha för många väskor :)
 
 
 
 
Jag tycker faktiskt inte om One Direction, men när Clinton och hans pojkar sjunger deras låtar låter det bra, för mina pojkar gör alla låtar sjukt mycket bättre tycker jag. Måste erkänna att Clinton, Mitchel, Jesse och Ben är dom grymaste i världen på att sjunga enligt mig, så jag lyssnar på dom typ hela tiden :) 
Pusspuss :* 
 
 
 
 
 

Foto!

 
 
 
 
 
Lite bilder från dagen i hagen :3
Vad tycker ni? :)
 

Hemma chill outfit!

Allt är ifrån H&M

Munkar!

Hey!
Titta vad mamma och pappa kom hem med när jag vaknade :3
 
 
 
Omnomnom, sjukt goda vart dom med :3

Dagens!

Hey.
Denna dagen har varit massa bra, med massa bra folk!
Allt är från H&M ^^
 
Nu medans jag väntar på min Frida ska jag äta massa godis :3
Omnomnom :3
 
Pusspuss :*

Mer inspiration!

Bilder från weheartit.com

Ännu en seg dag i skolan..

Gomorgon kompiar!
Idag är det ännu en seg dag i skolan som väntar, fast med roliga lektioner, men vi går till 4 idag igen.. Men först har vi foto, sen musik, sen kroppen som uttrycks medel och sen naturkunskap. Men vi sk aöva på Marching for life låtarna med idag, så det är lite mer chill. Kan dock inga lätar alls..
Såhär ser jag ut idag..
Och jag har lockigt hår på båfredagen..
 
Men efter skolan ska jag ta en buss hem och sen vid typ 6 kommer Frida hit och då ska vi se på film och dricka läsk, dricka godis osv, as mys! :)
Men jag kommer blogga mer sen.
 
Pusspuss :* 

Kanelbulledag!

Eftersom att det är kanelbullens dag idag så ska jag äta en kanebulle och titta på vänner i min mysiga stickade tröja hela kvällen :3
 
Myspys :3
 
Ha en trevlig torsdag mina vänner :D
Pusspuss :*

Inspiration!

 
Bilder från weheartit.com

Sugen på godis!

Sitter på engelska lektionen och är sjukt sugen på godis D:
 
Omnomnom :3 Har alt detta godis hemma och ska hem och äta det sen efter skolan :3
Puss :*
 
 

Seg dag!

Godmorgon! 
Idag är en sån där jätte seg dag i skolan med inga roliga ämnen alls. Först idrott, sen engelska, sen matte, sen håltimma och sen svenska. Alltså inget kul alls. 
Men idag tog jag massa mysiga kläder på mig i ala fall så jag slipper frysa en himla massa sen. 
 
På tal om annat så har jag himla massa saker att göra denna månaden och lite i börjna på nesta som tex:
13 oktober: Öppet hus på min skola så måste vara där.
23 oktober: Marching for life, då ska vi köra i Kalmar typ.
26 oktober: Vi bild elever ka åka till Louisana i Danark och kolla på en utställning och sen kanske stanna till i Köpenhamn. 
27 oktober: Höstlovet börjar.
28 oktober: Farmor fyller år så vi ska till henne och fira henne.
29 oktober: Jag ska till tandläkaren två gånger både 07:50 och 15:50, för jag ska äntligen ta bort min tandställning. 
1 november: Sko mina hästar.
" november: Då åker jag, mamma, Frida och kanske hennes mamma till Ullared för lite shopping och så. 
 
Sen har vi säkert typ prov och sånt som jag inte har koll på, vi har orientering någon dag med. 
Så ser i alla fall min planeraing ut för ett tag framöver. Kommer säkert bli mer saker som jag inte vet nu. Men jag ska försöka blogga alla dagar då jag ahr något att göra i alla fall. 
Nu ska jag till Lydia, pusspuss :*

New In!

Efter skolan idag gick jag in till stan för att köpa byxor och puder, och hittade detta:
Puder: H&M 50 kronor
Bälte/skärp: H&M 50 kronor
Byxor: H&M 199 kronor
 
Är massa nöjd med det jag köpte :3

Sunk!

 
Kolla årets skolfoto på min awesome klass! Så fint! Det står för övrigt "sunk" på våra händer som vi håller fram :)
Bara för jag tycker att klassen är sjukt söta, snygga, awesome och fina! :3

Random shit!

Bilder från Weheartit

Snabb dagens outfit!

 
 
 
Linne: BikBok // Byxor: BikBok // Armband: KappAhl och fick ett av min faster // Ring: Cocoo.se // Spets sak under: Ullared kanske 
 
Hade tänkt ta flera bilder sen när jag kommer hem, bättre bilder :3
Puss :*
 

Ångrar mig!

Just nu ångrar jag grymt mycket att jag bara tog ett linne på mig, för det är as kallt och jag fryser. Så från och med i morgon kommer jag bara ha långärmade tröjor och stickade tröjor på mig. As nice hoppas jag!
 
 
 
 
 
 
Höst inspiration, älskar verkligen hösten :3
 
Bilder från weheartit.com
 

Dagens planer

Hey!
Vaknade nyss och har precis fixat mig färdig för skolan och planerar min dag. 
Så först blir det skola med matte prov till 11, sen in till stan och köpa byxor och smink, sen ta bussen hem till farmor och städa där och sen hem till mig och se massa avsnitt av vänner. Tycker att det låter som en bra onsdag i mina öron! 
Mihih, nu ska jag åka till Lydia och sen till skolan :3
 
Pusspuss :*

Alla är fantastiska!

Tänkte skriva ett inlägg om hur fantastiska och fina alla är på sitt eget sätt. 
 
"Jag tycker att ALLA är fina, underbara, fantastiska och prefekta på sitt eget sätt. Alla är unika. Tänk på hur världens skulle se ut om alla var likadana? Inte alls roligt ju. Jag har alltid haft världens sämst självförtroende och självkänsla och alltid sagt att jag är så sjukt ful coh att jag är sämst på allt, tills min underbara kompis Amanda fick mig att ändra min tanke. Visst, jag är fortfarande inte helt nöjd med mig själv, mend et är väl ingen. Men jag ahr fått mer självförtroende och självkänsla sen hon sa det och det är jag massa glad för. För jag tycker att alla människor är lika fina på deras alldeles eget sätt. Så bara man har lite självförtroende så kommer du se dig själv så som alla andra ser dig, alltså sjukt fin och underbar. Det har jag lärt mig av min fina vän. Så jag tycker inte att man ska jämföra sig med andra heller, det gör bara så man får mindre självkänsla och så, vilket inte är bra.
MEN DET JAG VILL SÄGA ÄR ATT ALLA ÄR UNDERBAR OCH PERFEKTA PÅ SITT EGET SÄTT!" <3
 
Puss :*

Outfit of today!

 
 
 
 
Jeans: Cubus // Tröja: BikBok // Skor: Skopunkten // Jacka: H&M // Halsduk: Vet inte // Rosett: New Yoker
 
Förlåt för kanske inte dom bästa bilderna, men mamma vet inte riktigt hur man gör med en systemkamera (a Hehe. 
Men nu ska jag dra till tandläkaren och sen äta på donken och sen hem och se film och atgga inför matte provet i morgon. 
Pusspuss :*
 

Knitted Sweater!

Bilder från Weheartit

Fotosugen!

ÅH, jag är sjukligt foto sugen nu! Så när jag kommer ska jag se om jag hinner fota lite, ska fota outfit bild i alla fall, får se om jag hinner fota natur. Ska till tandläkaren vid 6 idag med, ska tvinga dom ta bort min tandställning snart :3
Pusspuss :*

..

Hey!
Har precis kommit fram till skolan och ska ha typ film lektion(?) elller vad det heter :)
Knas bild! Men jag orkar inte! Heheh! 
Men bloggar mer sen, pusshej :* 

Popcorn and friends!

Nu ska jag äta massa popcorn och se massa avsnitt av "Friends" <3
Omnomnom! <3
Omnom! 
 
Pusspuss :* 

Dagens outfit!

Tröja: H&M // Jenas: H&M // Halsduk: Vet inte
 
Vart så dåligt väder ute idag så det blev inga bra outfits bilder, men jag lovar att dom blir bättre från och med i morgon :3
Puss :*

Kläning inspiration!

Bilder från weheartit.com

I skolan!

Hey!
Har precis kommit fram till skolan, men börjar först om 1 timme, så sitter och pratar med Melinda :)
 
Så, bloggar mer sen, pusspuss :*

<3

<3

RSS 2.0